NLP – naučna čarolija

NLP – naučna čarolija

„Plan je san za koji ste spremni da platite cenu.“

Misao Slavice Squire, International NLP Master Trainer-a, NLP Master Business Coach-a i NLP eksperta, predstavljala je srž teme koju je na ovogodišnjoj TEDx konferenciji u Nišu, predstavio Martin Jovanović – asistent na Elektronskom fakultetu u Nišu i NLP Trainer.

„Nauka ličnog prosperiteta“ – naziv je prezentacije koja se našla u redu najboljih izlaganja TEDx tribine.

Od samih početaka 1984. godine, TED konferencija ( Technology, Entertainment, Design) okuplja ljude iz različitih naučnih, kulturnih i akademskih oblasti, pod sloganom: „Ideje vredne širenja“. Među učesnicima TED konferencije našli su se i Bill Gates, Richard Dawkins kao i mnogi dobitnici Nobelove nagrade.

Razmena znanja i iskustava, radi pokretanja dublje diskusije i povezanosti u malim grupama, čini smisao ovih konferencija koje se uspešno održavaju svuda u svetu.

Treća TEDx tribina ugostila je mnogobrojnu publiku kao i prezentatore vredne pažnje koji, po pravilima, imaju samo 18 minuta vremena da svoju temu predstave što inovativnije i zanimljivije. Upravo je ovakvo bilo i izlaganje predstavnika NLP Instituta.

Kao neposredan i scenski osvešćen komunikator, Martin Jovanović – NLP Trainer, približio je prisutnima NLP metodologiju na razumljiv i dopadljiv način, govoreći o tome šta zapravo znači Nauka Ličnog Prosperiteta, kakav je odnos između naših misli i života i kako možemo promeniti emocionalni doživljaj prema prošlosti, koja nas često koči da napredujemo.

Činjenice o značaju vizualizacije i energiji, načine modelovanja uspešnih ljudi i mogućnosti da uz NLP metodologiju ostvarimo ciljeve i naučimo kako da prizovemo korisne resurse, Martin je približio prisutnima kroz svoje iskustvo u nauci ličnog prosperiteta, skrećući pažnju na činjenicu da je samo par milimetara promenjene perspektive dovoljno za promenu performansi.

Širenje znanja, napredovanje i predstavljanje NLP metodologije, kao trenutno najmodernije i najefikasnije grane psihologije, nailazi na oduševljenje i interesovanje vrednih i pametnih ljudi, kako u svetu tako i kod nas.

Zahvalni smo Martinu Jovanoviću na odazivu, želji i umeću da Neuro Lingvističko Programiranje i NLP Institut u Beogradu predstavi na najbolji mogući način i još jednom pokaže svoje trenerske veštine koje ga izdvajaju, a stečene su kod nas.

Higijena uma, mogućnost da postanemo efikasniji kako poslovno tako i privatno, komunikacijske veštine i NLP tehnike za pretvaranje vizija u realnost, samo su neki od razloga da nam se pridružite na NLP Starter edukaciji 27 i 28. juna 2015!

Prijavite se na e-mail: milana@nlpinstitut.com

Ili na tel: 064 6451 398

Napravite prvi korak ka uspehu!

Dobrodošli!