NLP Fitness

NLP Fitness

Svakog meseca, u večernjem terminu na NLP Institutu organizujemo za naše polaznike poseban program koji je kreirala i koji vodi NLP Trainer i Coach Milica Nikolić.
Iza nas su sada već dve veoma uspešno održane večernje vežbaonice. Puno novih znanja, nadogradnje i proširivanje već stečenih veština, pozitivne i podržavajuće atmosfere kao i sjajni predavači, bili su razlozi okupljanja velikog broja naših dragih Practitionera i Mastera koji su odlučili da ostanu u NLP formi i da se dalje razvijaju.

Prve večeri imali su izuzetnu priliku da uče i od gosta predavača Keitha Faila, koji im je pokazao neke drevne tehnike pomoću kojih mogu da udahnu životnu energiju i usmere je u pravcu ostvarenja svojih ciljeva. Tokom predavanja radili su na evaluaciji trenutnog stanja i integraciji NLP aksioma na dubokom nivou kako bi to postalo deo njihove neurologije, jer će samo na taj način postati majstori u onome što rade. U integrisana korisna uverenja uneli su i kosmičku energiju tako da je njihov uspeh poprimio sasvim novu dimenziju.

Druge večeri radili su na jačanju samopoštovanja kroz samodisciplinu. Učili su i razvijali pojedinačne elemente uspeha i kako da ostanu istrajni na putu kojim su krenuli. Ojačali su svoju veru u uspeh i motivaciju podigli na zavidan nivo. Kao gost predavač ove večeri bio je NLP Trainer Dragoljub Matić – Profa koji je prisutne naučio prefinjenim tehnikama za smanjenje stresa, vladanje svojim stanjem i prenošenje pozitivne energije i entuzijazma na svoje okruženje.

Komentari polaznika na ove vežbaonice su više nego odlični. Svima se jako dopalo i koristilo jer je program osmišljen na vrlo zabavan, kreativan i izrazito stručan način koji se zasniva na primerima iz svakodnevnog života. To im pomaže da mnogo bolje i brže usvoje znanje, prepoznajući slične situacije tako da efikasno i ciljano mogu odmah da deluju u željenom pravcu.