NLP Fitness – New Life Style

NLP Fitness – New Life Style

Veče okupljanja NLP polaznika, koji sa velikom radošću žele da proširuju svoje znanje i svoju paletu NLP alata učine bogatijom, proteklo je u divnoj atmosferi punoj novih saznanja. Ove, četvrte Fitness večeri ovladali su tehnikama koje su potrebne u postizanju novog životnog stila.

Dok zapisujemo na papir svoje snove i idelanu verziju sebe, mi smo inspirisani i motivisani da što pre krenemo u realizaciju. Problem nastaje kada na trenutak zastanemo i zapitamo se kako ovo da ostvarim i zašto mi je ovo zaista važno? Tada u pomoć priskače NLP metodologija koja nam osvetljava svaki put realizacije. Nudi nam bezbroj alata i tehnika, koje nam osvešćuju one delove koji su nam potrebni za uspeh koji želimo da postignemo.

Ovog puta gost NLP Trainera & Coacha Milice Nikolić je bila osnivač NLP Instituta Slavica Squire, International NLP Master Trainer i Master Coach Trainer, koja je prisutnima predstavila koncept i celu strategiju po kojoj se uz pomoć NLP alata, osvešćuju ometajući faktori i zamenjuju podržavajućim koji im daju polet za akciju i realizaciju. Pored mnogobrojnih velikih ciljeva koje je ostvarila u životu, za ovo predavanje Slavica je kao primer puta realizacije odabrala onaj koji želi da ostvari veliki broj ljudi, a to je upravo postizanje idealne težine do koje je ona stigla koristeći se znanjem pomenute metodologije. Ono što je ključ u postizanju cilja koji je veoma važan jeste naša vera u mogućnost njegovog ostvarenja. Sve što nas sprečeva da uspemo jesu naša ograničenja koja potiču iz uma, stoga je neophodno da promenimo svoje razmišljanje i postanemo uvereni da je uspeh za nas moguć. Svaka dugotrajna promena nastaje kada promenimo ono unutar nas, jer unutrašnja promene, i promena našeg načina razmišljanja u ono koje nam daje pozitivan stav prema životu, menja i naše spoljašnje delovanje i tako postajemo izbalansirani i usklađeni sa svojim bićem i možemo ciljano i fokusirano da delujemo u željenom pravcu.

Kao već vešti NLPovci,  svoje ranije stečeno znanje obogatili su veoma zanimljivim i korisnim metodama uz pomoć kojih mogu posvećeno da rešavaju sve prepreke na putu i tako prezentuje sebe u najboljem mogućem izdanju, uvek i svuda. Kao takvi su zadovoljniji, srećniji, opušteniji i spremniji na akciju i pritom sve to neminovno prenose na druge ljude kojima postaju uzor. Na taj način oni utiču na sebe, svoju okolinu i postižu neverovatne uspehe, vodeći se plemenitim ciljevima.