NLP & COACHING – formula za USPEŠAN život!

NLP & COACHING – formula za USPEŠAN život!

Možda ste već nešto čuli o terminima NLP i coaching, a niste baš sigurni šta je to, kako bi i kada mogli u praksi to da koristite. Zato je NLP Institut pripremio jedinstveno besplatno predavanje na temu „NLP & COACHING – formula za USPEŠAN život„, koje će se održati 15.09.2015. godine u Kulturnom centru Novog Sada, sa početkom od 18:30 časova.

Ako ciljate ka uspehu u vašem poslu, stremite ka izvanrednim komunikacionim veštinama sa ljudima u vašem okruženju, napredak i razvoj su vaši prioriteti, onda ćete NLP metodologiju i coaching prepoznati kao savršen alat za brži put ka ostvarenju vaših vizija. Naše je da vam pružimo sve potrebne informacije i pomognemo vam da razumete, a vaše je samo da dođete.

Šta je Neuro Lingvističko Programiranje?

Najkraće rečeno – NLP metodologija objašnjava kako uspešni ljudi razmišljaju i ponašaju se kako bi postigli vrhunske rezultate. Nastala je proučavanjem izvrsnosti i razvila se u metodologiju kojom se brže i lakše ostvaruje uspeh na svim poljima.

Šta je coaching?

Pod terminom coaching generalno podrazumevamo proces u kome se radi na razvoju resursa i sposobnosti klijenata, pri čemu coach vodi i podržava svog klijenta u ostvarenju njegovih ciljeva, želja i namera a pri tom koristi znanja iz ove metodologije.

Zašto bi Vama „NLP & Coaching“ predavanje bilo korisno?

  • Jer ćete imati mogućnost da o Neuro Lingvističkom Programiranju i coachingu saznate najvažnije informacije od internacionalnog NLP Master & Trainer Coach-a Slavice Squire, ujedno i osnivača prvog NLP Instituta u Srbiji. Dakle, iz prve ruke, od osobe koja je NLP i Coaching donela u našu zemlju.
  • Jer ćete moći na licu mesta da postavljate pitanja i da dobijete željene odgovore, kako biste lako mogli da razumete šta je NLP i na koje sve načine može vama da pomogne kako biste bili uspešniji u svakoj oblasti svog života.
  • Jer je ovo jedinstvena prilika da još ove jeseni krenete u susret najboljoj verziji sebe, da usavršite svoje komunikacione modele, unapredite odnose sa kolegama, zaposlenima, saradnicima, klijentima i bliskim osobama. Ne morate da čekate sledeću godinu, sledeće predavanje niti da putujete u drugi grad.
  • Jer ćemo vam dati ideje kako možete da menjate i utičete na navike i šablone, kako vaše, tako i vašeg tima, organizacije, ukućana.
  • Jer je nama važno da vi razumete šta je NLP, šta bi profesionalni coach mogao da znači za vaš lični i poslovni uspeh, kolika je moć sinergije ove dve metodologije, kao i koji su to važni principi koji vama omogućavaju da kreirate svoj uspeh.
  • Jer se nećemo služiti trikovima – tu smo da vam objasnimo kvalitete NLP-a kao naučne, praktične i veoma etične metode. Mi ćemo vam otvoriti vrata ka izvrsnosti, a vi sami odlučite da li je i vama došlo vreme da kroz njih i prođete baš sada.
  • Jer se nećemo služiti trikovima – tu smo da vam objasnimo kvalitete NLP-a kao naučne, praktične i veoma etične metode. Mi ćemo vam otvoriti vrata ka izvrsnosti, a vi sami odlučite da li je i vama došlo vreme da kroz njih i prođete baš sada.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Bićemo tu da vam približimo NLP metodologiju i koncept coachinga, da odgovorimo na sva Vaša pitanja i otklonimo nedoumice. Ne čekajte sledeći dan, nedelju ili godinu kako biste krenuli isprobanim putem ka svom ličnom razvoju i uspehu. Uradite to 15.09.2015. godine u Kulturnom centru Novog Sada, od 18:30 časova.

Rezervišite svoje mesto putem e-maila: milana@nlpinstitut.com i potvrdite svoje prisustvo telefonom na 064 645 13 98. Broj mesta je ograničen. Prednost imaju oni koji su prvi potvrdili svoje prisustvo.

Od srca Vam se radujemo!