NLP & Coaching – formula za uspešan život

NLP & Coaching – formula za uspešan život

Predavanje pod nazivom: „NLP & Coaching – formula za uspešan život“ predstavlja kreaciju i zamisao jednog od najpriznatijih internacionalnih NLP eksperata – Slavice Squire, NLP Master Trainer-a i coach-a, potpredsednika Evropske Coaching Asocijacije i osnivača prvog NLP Instituta u Srbiji.

„Puna sala Kulturnog centra u Novom Sadu, 15. septembra 2015. pozdravila je, uz oduševljenje, gostovanje uvek drago viđene Slavice Squire, koja je, upoznavajući prisutne sa Neuro-Lingvističkim Programiranjem – vodećom tehnikom u oblasti ličnog razvoja, predočila prisutnima sve najvažnije apsekte NLP metodologije kao i „professional coach“ profesije.

Na ovom, jedinstveno koncipiranom predavanju, prisutni su mogli da saznaju:
na koje načine mogu da unaprede svoje komunikacione veštine
poboljšaju odnos sa kolegama, zaposlenima, saradnicima ili bliskim osobama
kako da promene neka od nekorisnih uverenja ili navike koje ih sprečavaju da napreduju
kako da uz podršku profesionalnog coach-a ostvare svoje ciljeve, spoznaju svoj potencijal, probude najbolje u drugima, prepreke pretvore u izazove
usvoje obrasce ponašanja uz koje postižu dobre rezultate na željenim poljima
uvide značaj sinergije između NLP-a i coaching-a i na koji način smo u mogućnosti da u svakom trenutku sami kreiramo svoj uspeh!

Pogledajte deo atmosfere sa predavanja ovde

„Ne čekajte sledeći dan, nedelju ili godinu kako biste krenuli isprobanim putem ka svom ličnom razvoju i uspehu.“ – poruka je Slavice Squire.

Napravite i Vi prvi korak već ove jeseni! Upoznajte se sa naučnim, praktičnim i veoma etičnim metodama za lični razvoj! Pridužite nam se 03. i 04. Oktobra 2015. na NLP Starter edukaciji u Novom Sadu!

Rezervišite svoje mesto u timu uspešnih!

e-mail: milana@nlpinstitut.com

ili na tel: 064 6451 398

Dobro nam došli!