Nikad nije kasno za srećno detinjstvo!

Nikad nije kasno za srećno detinjstvo!

Često se desi da u raznim životnim situacijama preispitujete sebe gde ste danas, gde ste bili juče i gde bi voleli da budete sutra. I dok tako razmišljate o periodima života, verujem da vam se desi da na neki način najviše vremena provedete misleći o prošlosti, gde ste i šta ste radili, šta ste prošli i šta je na vas ostavilo poseban, ne toliko prijatan utisak ili uticaj.

Na petom modulu gde je glavni Trener i Coach bio naš fenomenalnim Dragoljub Matić-Profa, polaznici Master grupe su stekli jasnu predstavu svojih života. Osvestili su svoja nekorisna uverenja koja su formirali tokom svog puta i dobili su jasan uvid na čemu treba da porade kako bi sva nekorisna ponašanja zamenili korisnim i podržavajućim za njihov dalji put u život koji žele.

Naučili su metode i tehnike koje su im bile od izuzetne koristi da prekinu krug nekorisnih uverenja i ponašanja, da ih zamene korisnim i sve u cilju lepog, radosnog i ispunjenog života. Ovladali su tehnikama koje im pružaju lakšu komunikaciju sa drugima, kao i sa sobom. Stekli su veštine uz pomoć kojih mogu maksimalno da koriste svoje potencijale. Takođe, naučili su da iz davno proživljenih momenata kao dar uzmu sve što je korisno i na taj način nastave mudriji dalje kroz životno putovanje sa svojom svrhom.

I nakon svega, verujemo da neki od vas žele da napreduju i postanu uspešni i srećni. Sigurni smo da i vi imate neku poteškoću ili blagi teret koji vas godinama prati i u određenim sferama života koči. Želimo da razmislite i date sebi šansu da uzmete život u svoje ruke i otklonite sve smetnje i barijere. Da napravite korak nazad i otklonite sve što vas je u prošlosti kočilo kako biste laganog koraka, sa puno snage, vere i motivisanosti krenuli napred putem napretka i uspeha.

Nema razloga da čekate neke naredne periode, druge godine i “bolje dane”. Vi imate moć da sada živite srećno!

Ukoliko ste spremni da već danas živite ispunjeni slobodom, harmonijom i mirom, prijavite se na office@nlpinstitut.com ili putem telefona 064/6451 398!

Dobro nam došli!