Ne postoji put do sreće, put je sreća!

Ne postoji put do sreće, put je sreća!

Pomislite na trenutak na vaš život, kako je on izgledao do sada, setite se svih predela, trenutaka koje ste doživeli i možda još važnije, setite se svih situacija, mesta, želja, snova koje ste možda propustili…I dok tako razmišljate, gde vam možda kao mali film ispred očiju prolazi slika po slika, zanima nas šta je to što preovladava? Da li su to lepi ili pak oni manje lepi trenuci? Postoje li u vašem životu neke neostvarene želje i snovi? Za čim i dan danas žudi vaše srce? Koliko je divnih ideja bilo, a niste znali na koji način da ih ostvarite? Ili ste možda od onih koji bi želeli nešto više, a nemate baš jasnu viziju šta bi to moglo biti i u kom pravcu treba da se krećete?

Odgovore na ova pitanja je dobila naša grupa polaznika NLP Practitioner edukacije, na 6. modulu uz pokretačku energiju i bezgraničnu ljubav Slavice Squire koja ih je uvela u proces ostvarenja svega onoga što njihovo srce zaista želi. Dobili su uvid o tome gde se danas nalaze, kakav život žive, šta su sve do sada proživeli i u kom smeru žele da se kreću u budućnosti. Naučili su metode i tehnike koje su ih pokrenule da bez ograničenja maštaju i svoje misli pretvore u realnost. Uz nove ideje, slike i osećanja koja ih kao najmoćnija sila gura napred ka ostvarenju i najluđih snova, oni su puni samopouzdanja i vere u to što žele zakoračili na svoj put ostvarenja predivnog života.

Najznačajniji trenutak koji im je dao volju, želju i snagu da krenu napred, jeste spoznaja da nije sreća samo kada ostvare svoje snove, nego je od neprocenjive važnosti put kojim koračuju dok ostvaruju ono što žele.

Ovo je bio modul koji je promenio živote, pokrenuo unutrašnje motore, usmerio jedra ka predivnom putovanju u nove pohode vredne življenja!
Iz tog razloga vas pitamo: Šta vi želite? Koji su vaši najluđi snovi koje želite da ostvarite? Kako bi izgledao vaš čaroban život? I jeste li spremni da to otvarite i živite? Znate li kako?

Uživajte u malim stvarima u životu, jer jednoga dana kada se osvrnete i pogledate shvatićete da su to bile VELIKE STVARI!

Ukoliko ste spremni na fenomenalno putovanje ostvarenja, materijalnog i duhovnog blagostanja, prijavite se na office@nlpinstitut.com ili putem telefona 064/6451 400.

Tu smo da vas naučimo, podržimo i ohrabrimo!

Za vaš uspeh i sreću od ❤️