Ne postiji put do sreće, put je sreća!

Ne postiji put do sreće, put je sreća!

Pomislite na trenutak na vaš život, kako je on izgledao do sada. I dok tako razmišljate, gde vam možda kao mali film ispred očiju prolazi slika po slika, zanima nas šta je to što preovladava? Da li su to lepi ili pak oni manje lepi trenuci? Postoje li u vašem životu neke neostvarene želje i snovi? Za čim i dan danas žudi vaše srce? Koliko je divnih ideja bilo, a niste znali na koji način da ih ostvarite? Ili ste možda od onih koji bi želeli nešto više, a nemate baš jasnu viziju šta bi to moglo biti i u kom pravcu da se krećete?

Odgovore na ova pitanja dobila je naša grupa polaznika NLP Practitionera, koji su na 6. modulu uz pokretačku energiju i bezgraničnu ljubav i podršku Slavice Squire sebe pokrenuli na proces. Dobili su uvid o tome gde se danas nalaze i u kom smeru žele da se kreću. Naučili su metode i tehnike koje su pokrenule njihov um i tako ih uveli u proces razmišljanja šta zaista žele od svog života. Dobili su nove ideje, slike i osećanja koja ih kao najmoćnija sila gura napred ka cilju, sreći i uspehu.

Najznačajniji trenutak koji im je dao volju, želju i snagu da krenu napred, jeste saznanje da nije samo sreća kada ostvarite svoje snove, takođe je od neprocenjive važnosti put do njihove sreće i svaki korak koji ih do samog cilja vodi.

Iz tog razloga vas pitamo: Šta vi želite? Koji su vaši najluđi snovi koje želite da ostvarite? Kako bi izgledao vaš čaroban život?

Uživajte u malim stvarima u životu, jer jednoga dana kada se osvrnete i pogledate shvatićete da su to bile VELIKE STVARI!

Ukoliko ste spremni na fenomenalno putovanje ostvarenja, materijalnog i duhovnog blagostanja, prijavite se na office@nlpinstitut.com ili putem telefona 064/6451 398!

Dobro nam došli!