Moć pozitivnih uverenja – 6.modul 44. NLP Practitioner grupe

Moć pozitivnih uverenja – 6.modul  44. NLP Practitioner grupe

Na naš život najčešće utiču uverenja koja imamo. Neka od njih nam mogu biti veoma korisna i podržavajuća, dok nas druga mogu kočiti u ostvarivanju ciljeva. Na 6. modulu NLP Practitioner edukacije, 44. grupa entuzijastičnih polaznika, otkrila je moć promene nekorisnih u korisna uverenja!

Sve one stvari za koje su verovali da ih nije moguće ostvariti jer ih nešto ograničava, polaznici ove edukacije otkrili su kao novo polje izazova!

Neurologički nivoi kao koristan alat za programiranje ciljeva, određivanje ličnih i profesionalnih vrednosti, lako rešavanje konflikta i još mnogo interesantnih tehnika i činjenica vezanih za učinkovitost NLP metodologije, bile su zaslužne za dobru energiju i želju za novim saznanjima naših polaznika.

Pogledajte deo prekrasne atmosfere ovde

Da li i vas ograničava neko uverenje? Da li imate davnašnje želje koje još uvek niste ispunili zato što mislite da ne možete?

Ako se pronalazite među onima koji su spremni da otkriju čitav dijapazon interesantnih i odmah primenljivih veština i nauče kako sami sebi mogu postati najveća podrška i na taj način, bez obzira na trenutnu situaciju u kojoj se nalaze, ostvare sve što požele, vreme je da se prijavite na NLP Starter – prvi modul akreditovane NLP Practitioner edukacije i saznate kako vam je odluka da se upoznate sa NLP pravcem, bila najbolja odluka do sada!

Upoznajte se lično sa Slavicom Squire, osnivačem prvog NLP Instituta u Srbiji, internacionalnim NLP Master Trainer-om i coach-em i otkrijte njen NLP put ka ostvarivanju najbolje verzije sebe!

Prijavite se za naš Newsletter i edukacije NLP Instituta koje će vam biti odskočna daska za uspeh!

Prijave na: milana@nlpinstitut.com

Tel: 064 6451 398

Dobro nam došli!