Moć jezika

Moć jezika

Postoji izreka da su reči jeftine, da ne koštaju ništa a one opet imaju moć da započnu i da prekinu neki odnos, izazovu krize i konflikte…

Način na koji komuniciramo sa nekim može biti presudan za čitav niz događaja koji će uslediti. Koliko god da ste vešt komunikator, sigurno ste se nekad našli u situaciji da uopšte ne razumete sagovornika ili da on ne razume vas, iako govorite istim jezikom.

Odgovore o tome kako da budu sigurni da govore ono što misle, razumeju što je moguće jasnije šta drugi misle, komuniciraju precizno i jasno da ih sagovornik razume, kako da pokrenu, motivišu sagovornika a krizu i konflikt prepoznaju kao šansu, dobili su naši polaznici na 3. modulu NLP Practitioner edukacije.

Izuzetna grupa ispirisanih i znatiželjnih polaznika tokom dva dana interaktivnog treninga uz podršku trenera Katarine Džoković i asistenata NLP Instituta stekla je korisne veštine i tehnike za prevazilaženje izazovnih poslovnih situacija, kako da komuniciraju fokusirani na rešenje, da interevenišu kod rešavanja konflikta, da postavljaju sistematski precizna pitanja, uvere druge svojim govorom, kako da rade i sa nesvesnim umom i sve to praktično primene kako na poslovnom, tako i na ličnom planu.

Zahvalni smo našim polaznicima na predivnoj energiji i poverenju.

Želite li i vi da poboljšate svoju komunikaciju sa drugima? Da naučite kako da korisno komunicirate sami sa sobom? Imate li neostvarene ciljeve, želje koje još uvek ne znate kako da ispunite?

Ako je neki od odgovora na ova pitanja potvrdan, pozovite nas na broj 064/64 51 398 ili nam pišite na mail office@nlpinstitut.com i saznajte kako i vi možete ovladati ovim izuzetnim i praktičnim NLP veštinama i alatima.

Postanite vešt komunikator koji zna da koristi i snagu i slabosti jezika!