Milionski uspeh našeg polaznika – čestitamo!

Milionski uspeh našeg polaznika – čestitamo!

Ko je Istok Pavlović?

Ukoliko posećujete društvene mreže onda ste sigurno čuli za ovo ime. Istok Pavlović, marketing menadžer, profesor internet marketinga, autor i osnivač nekih od najpopularnijih sajtova, kolumnista „Politike“. Sertifikovani NLP Practitioner i Master – među prvim generacijama (2006 – 2008.godine) našeg NLP Instituta!

Istok Pavlović već tri godine čini deo sjajnog tima srpske startup kompanije „ Frame“ – koja je locirana u Nišu i San Francisku. Osim što glavni proizvod kompanije „Frame“ predstavlja apsolutnu inovaciju na softverskom tržištu, ova kompanija je u junu 2015. godine postigla investiciju od čak 10 miliona dolara od strane renomiranih Silicon Valley venture capital kompanija – Columbus Nova i Bain Ventures! Time je postala prva srpska kompanija koja je postigla toliko visoku invesiciju!

Evo šta Istok Pavlović kaže o vezi između postignutog uspeha i NLP metodologije:

    upMeni je znanje NLP-a najviše pomoglo u marketingu za startupe. Konkretno, često je potrebno da učiniš da veliki broj ljudi vidi neku tvoju ponudu i da se odluče da probaju, da počnu da koriste tvoj proizvod. Tu je presudno znanje NLP-a.

    Svaki detalj svake rečenice praktično kod mene je baziran na NLP-u, u kombinaciji sa drugim veštinama, mada se dosta stvari tu prepliće. Na primer, pročitao sam dosta knjiga o pisanju za potrebe marketinga, kako napisati tekst koji će ljude da pozove na neku akciju, da im uzburka emocije, da dobiju ogromnu želju za nečim što nudiš. Ali masa stvari iz tih knjiga praktično su sve one stvari koje smo mi naučili na NLP-u, s tim što je NLP sveobuhvatniji.

    NLP ti daje jednu širu sliku svega toga. Sve one tehnike – uklapanje rečenica u meta model shodno ciljnoj grupi kojoj prezentuješ ponudu, reframing, kreiranje vizije…praktično sve. Samo što ja u suštini više i ne razmišljam svesno o tome, prešlo mi je na auto-pilot!up

Kao jedan od prvih polaznika edukacija na NLP Institutu, Istok Pavlović je nastavio sa kontinuiranom primenom NLP tehnika i alata koje sada sačinjavaju sastavni deo njegovog života i profesionalnog razmišljanja.

Postavljanje jasno definisanih ciljeva i vizija čini prvi preduslov za uspeh kakav je doživela srpska kompanija „Frame“.

Ne postoji bolja preporuka od žive reči i konkretnog primera uspeha zahvaljujući korisnosti NLP nauke. Zahvaljujemo se Istoku na ukazanom poverenju. Ponosni smo na njegov ogroman uspeh, kao i na dostignuća svih naših vernih polaznika, čija se iskustva o rezultatima NLP-a, nižu u rubrici na našem sajtu: Priče naših polaznika.

Pridružite nam se i Vi na nekoj od fantastičnih jesenjih edukacija pod vođstvom prvog i najiskusnijeg edukatora na našim prostorima, Slavice Squire: NLP Starter, Practitioner, Master ili Professional Coaching Akademiji!

Osetite sami enormnu razliku života „pre i posle“ NLP-a!

Naučite kako da jednostavnom primenom Nauke Ličnog Prosperiteta napredujete na poslovnom i ličnom planu, ispunite željene ciljeve i zadovoljno uživate u životu koji ste oduvek želeli!

Prijavite se na: milana@nlpinstitut.com

Tel: 064 6451 398

Dobrodošli među najuspešnije!