Matrix of Change

Matrix of Change

„Ni jedan čovek nije ostrvo“ – John Donne

Da li ste spremni za neverovatno putovanje kroz svet coachinga, sa ciljem boljeg razumevanja sistema kojima svi neminovno pripadamo, a pod trenerskom palicom vrhunskog majstora Bernda Iserta? Ukoliko imate zamršene odnose na poslu ili privatnom planu, neku kreativnu blokadu, konstantnu iscrpljenost ili cilj koji još niste ostvarili, ovaj jedinstveni workshop je pravo mesto da se time pozabavite. Čast nam je da imamo priliku da Vas pozovemo na ovaj izuzetan trening, vođen od strane svetski poznatog trenera i specijaliste u ovoj oblasti, na koji sada ne morate da putujete u neku stranu zemlju, već samo do našeg NLP Instituta!

Šta možete da očekujete od „Matrix of Change“ treninga?

Brojne inovativne metode, coaching pristupe, koje ćete odmah doživeti i naučiti kako da ih međusobno kombinujete. Saznaćete na koji način sva svoja stečena znanja iz raznih oblasti možete da upotpunite sa NLP coaching tehnikama, kineziologijom, Time – Line terapijom, hipnoterapijom, sistemskim radom, energetskim radom, konstelacijama i telesnim feedbackom, i na taj način sebi omogućiti više izbora i nove puteve promena.

O čemu se zapravo radi?

Zadatak svakog čoveka je da shvati kako se odvija život jer kada to shvati onda može biti kompetentniji da adekvatno odgovori na sve što mu sam život šalje. Nismo sami, kroz celo životno iskustvo pripadamo nečemu većem, neminovno pripadamo raznim sistemima: porodica, prijatelji, saradnici, kompanija… Svaki sistem diktira svoja pravila i teži skladu i harmoniji. Kako bi svaki pojedinac uspeo da se ponaša u skladu sa tim pravilima potrebno je prethodno da ih dobro razume: da prepozna kada neki odnos u sistemu ne funkcioniše kako treba; kada su neki odnosi u sistemu nepovoljni; kada se neko udalji iz sistema, a ne bi trebalo ili kada neko uđe u sistem, a on ne predstavlja dobrobit za celinu… Kako odgovoriti ovim promenama i učiniti najbolje za sistem, kako poboljšati osećaj svakog njegovog pripadnika u cilju postizanja najoptimalnijih rezultata i opšte harmonizacije ono je što nam na fascinantan način pokazuje Bernd Isert, svetski poznat NLP trener u oblasti coachina.

Bernd Isert je razvio poseban integrativni pristup u coachingu gde objedinjuje različite metode, koristi drugačije modele i prepliće ih na neverovatne načine. Poznat je po svom velikom majstorstvu i kreativnosti u rešavanju i najzamršenijih sistemskih nepravilnosti. Njegovi treninzi su neponovljivi i jedinstveni iako je tema jedna – Sistem. Ovaj svetski poznati trener i specijalista u oblasti coachinga, iza koga stoji 25. godina iskustva u neobičnom poznavanju metoda, najrazličitijih modela i umeću njihovog preplitanja smatra se začetnikom i vrhunskim majstororm integrativnog coachinga. Osnivač je METAFORUMA International – danas svetski poznate i uspešne organizacije za razvoj kompetencije, kao i za edukativne kampove i kongrese koji se danas sa velikim uspehom održavaju u Italiji i Brazilu. Počasni je član DVNLP ( Nemačko NLP udruženje ), Master Trainer i Master Coach u mnogim udruženjima. Autor je nekoliko knjiga u kojima kao i u svom radu povezuje više razvojnih modela.

Kome je ovaj izuzetan trening namenjen?

SVIMA! Jer svi smo deo raznih sistema…a posebno može biti koristan coachevima i završenim practitionerima, jer će imati mogućnost da nauče da u svoj rad i praksu uključe svoje intuitivne sposobnosti, da ih provere i kontinuirano ih razviju u prefinjenost.

Ne propustite priliku da istražite svoj iskustveni svet i prođete kroz jedinstven proces promene uz pomoć figura i simbola, kao i ljudskih reprezenata i podnih obeležja. Dođite da biste doživeli originalnost coachinga iz prve ruke od začetnika i vrhunskog majstora integrativnog pristupa. A pre toga se pripremite za nesvakidašnji fascinantan proces koji povezuje slobodu izbora, individualnost i izuzetnu efikasnost! Jer “Matrix of change” je jedan od onih treninga koji se pamte i prave trajnu korisnu i pozitivnu promenu za ceo život.

Ukoliko i vi želite da postanete Profesionalni Coach započnite svoju edukaciji ove jeseni na prvoj Coaching Akademiji na našim prostorima.

Prijavite se na office@nlpinstitut.com ili putem telefona 064 6451 398.