Letnji maraton uspeha

Letnji maraton uspeha

Ukoliko ste ikada pomislili kako bi bilo dobro komunicirati sa drugima bez stresa, razumeti se i biti razumljiv, lako sklopiti poslovni ugovor, pregovarati ili ostvariti željeni cilj, NLP Practitioner edukacija predstavlja garanciju NLP tehnika i alata uz koje je život kakav priželjkujete, ostvariv i moguć!

I ovog leta imali smo zadovoljstvo da održimo intenzivnu letnju NLP Practitioner edukaciju!

Znatiželjni i vredni polaznici, prepoznali su svoju šansu da tokom dve nedelje intenzivnog usavršavanja nauče kako da iskoriste svoj pun potencijal i ostvare svoje snove. Ova interaktivna edukacija omogućila im je apsolutnu poslovnu i ličnu efikasnost, što je značajno povećalo njihovu sposobnost da inspirativno deluju na druge ljude.

Baveći se različitim karakteristikama ličnosti, polaznici su osvestili svoje sposobnosti, i naučili kako da promene nekorisne obrasce ponašanje, kako da ovladaju svojim stanjem i motivišu sebe i svoju okolinu.

Deo atmosfere sa treninga pogledajte ovde

Dve nedelje treninga protekle su u zabavi, učenju i dobrom raspoloženje uz podršku Slavice Squire, NLP Master Trainera i coach-a i ostalih trenera NLP Instituta zaslužnih za bezrezervno pružanje dugogodišnjeg, internacionalno stečenog, znanja i iskustva.

Posle intenzivnog rada, polaznici se pripremaju za akreditovanu sertifikaciju koja će se održati početkom septembra.

Ponosni smo i zahvalni našim polaznicima na ukazanom poverenju i velikoj želji da ovog leta budu sa nama i usavršavaju se na prvom NLP Institutu u Srbiji!

Sledite primer uspešnih! Prijavite se i Vi na NLP Starter, NLP Practitioner edukaciju i dovedite vaše veštine u postizanju uspeha do neslućenih razmera uz NLP Master!

Prijave šaljite na e-mail: milana@nlpinstitut.com

Ili na tel: 064 6451 398

Dobrodošli!