Lepota sadašnjeg života

Lepota sadašnjeg života

NLP je u moj život uneo suptilnu promenu moje unutrašnje strukture na dubinskom nivou. Za jako kratko vreme sam unapredila i poboljšala odnose sa najbližim ljudima. Moja dnevna komunikacija na poslu je efikasnija, jednostavnija, prijatnija, a samim tim lakša i lepša. Živim mnogo više u trenutku, kao da sam izbacila opterećujuće (i nepotrebne) misli o prošlosti i budućnosti. Mnogo sam zahvalnija na svakom danu i na svemu onome što imam i što me svakodnevno okružuje. Primećujem stvari koje ranije nisam primećivala, lako izlazim iz negativnih misli i osećanja. Znanja i tehnike koje sam naučila na NLP Institutu predstavljaju onaj suptilni dodatak poimanju života koji pravi ogromnu razliku u doživljaju istog, a to uzrokuje drugačije ponašanje, drugačije događaje, odnose, situacije, koji opet utiču na ličnu percepciju i pokreću pozitivnu spiralu.

Zahvalna sam samoj sebi što sam dozvolila i omogućila da ona buduća ja, zahvaljujući NLP-u bude smirenija, bolja, empatičnija, opuštenija, sigurnija i lepša iznutra.

NLP Business Practitioner je sjajna edukacija koja je unapredila i ulepšala moj život! Donela je sjajne ljude u moj život – trenere NLP Instituta i moje drage kolege polaznike. Radujem se novim učenjima, novim uvidima, novim saznanjima, novim divnim ljudima i novim poimanjem kvaliteta onoga što već posedujem. Život je lep i pun mogućnosti, a to istinski shvatimo tek kada te stvari pronađemo u sebi.

Mr Ana Petrović

profesor fizičkog vaspitanja