KREIRAJTE ŽIVOT KAKAV VI ŽELITE!

KREIRAJTE ŽIVOT KAKAV VI ŽELITE!

I ovog proleća nam je pripala izuzetna čast i radost da budemo podrška novoj grupi polaznika NLP Master edukacije i da svedočimo velikim, pozitivnim promena na putu prema ostvarenju njihovih životnih ciljeva.
Zakoračili smo zajedno u novo putovanje puni entuzijazma, odlučno, nepokolebljivo i hrabro da sa puno ljubavi naše polaznike podržimo da svoj život učine predivnim i vrednim življenja.

Na 1. modulu NLP Master edukacije, nestripljivi i posvećeni, naši polaznici su krenuli u putovanje ka ˝središtu sebe˝, ispitujući svoje granice, učeći kolika je moć jasne vizije, životne radosti i zahvalnosti, otkrivajući sve potrebne resurse koji leže u njima, osluškujući i osvešćujući želje svog srca, života kakav oni zaista žele.

Tokom četvorodnevnog modula imali su priliku da se upoznaju sa jedinstvenim programom pod nazivom: “Power Life Design”, kreiranim lično od strane Slavice Squire, prvog NLP Master & Trainer Coacha u Srbiji, osnivača NLP Instituta i bestseler autora. Ovaj svetski priznat, jedinstveni i rado korišćen koncept za kreiranje i postizanje ciljeva, izazvao je pažnju cele grupe polaznika NLP Master edukacije. Oni su imali posebno zadovoljstvo i čast da im baš Slavica bude Coach, Trener i bezuslovna podrška u kreiranju njihovog najvažnijeg projekta, a to je upravo njihov život.

Kroz interaktivne vežbe, polaznici su shvatili razlike između želja i ciljeva, osetili su šta znači biti nadomak svom cilju, koliko su motivacija i podrška važne i koji su to tačni koraci koji će ih dovesti do ostvarenja svega što zamisle. Dobili su uvid, razumevanje, objektivne alate i strategije za postizanje neverovatne prednosti i izvanrednih rezultata.

Zahvalni smo i blagosloveni našim budućim Masterima jer će upravo oni svojom promenom, inspirisati druge na progres i time automatski, ličnim primerom menjati svet i čineći ga još lepšim mestom za život. Ponosni smo jer su se usudili i dozvolili sebi da žive život vredan življenja!

Usudite se i vi! Bićemo vaša podrška na putu ostvarenja vaših snova! Mi verujemo da ste vredni toga! Dozvolite sebi da napravite taj korak…
Rezervišite svoje mesto i ostvarite popust za rane uplate do 01.08. na mail office@nlpinstitut.com ili putem telefona 064 6451 398.

Radujemo vam se!