Kreirajmo uspešnu Srbiju – Čačak

Kreirajmo uspešnu Srbiju – Čačak

U utorak, 28.03.2013.u organizaciji Udruženja poslovnih žena „Nadežda Petrović“, Slavica Squire sertifikovani NLP Master Trainer i potpredsednik Europen Coaching Association – ECA predstavila je stanovnicima Čačka NLP metodologiju kao i bestseler knjigu „NLP u svakom uspehu mirođija”.

Ona je kroz svoju životnu priču koja je najbolji dokaz otkrila prisutnima kako i oni mogu da razviju svoj maksimalni potencijal i izgrade najbolju verziju sebe, kao što je to i ona uspela.

Predstavila je koncept Nauke Ličnog Prosperiteta, najefikasnijeg komunikacionog modela i sistema razvoja koji postoji danas u svetu, uz pomoć kojeg možete da unapredite svoje sposobnosti i ostvarite izvanredne rezultate u privatnom i poslovnom životu. Veštine NLP-a pomažu ljudima da iskoriste potencijale koje svako od nas ima kako bi živeli srećno i ispunjeno.

Kroz ugodno druženje Slavica je promovisala i knjigu „NLP u svakom uspehu mirođija“ koja predstavlja celoživotni vodič za učenje kako bi naši snovi postali stvarnost. Knjiga je za samo dva meseca dospela na drugo mesto top liste najprodavanijih knjiga Vulkan izdavaštva, a postala je i vrlo popularna van granica Srbije.

Interesovanje za knjigu kao i nauku Neuro Lingvističkog Programiranja sve više raste po gradovima Srbije iz kojih nam stalno pristižu novi polaznici. Svi koji su iskoristili ovu sjajnu priliku, uživali su u inspirativnom predavanju koje ih je motivisalo i donelo bar jednu pozitivnu promenu u životu.