Kreiraj zlatnu jesen uz NLP edukacije

Kreiraj zlatnu jesen uz NLP edukacije

Slavica Squire i NLP Institut – akreditovani programi i internacionalni sertifikiati

Dva dana sa Slavicom Squire – NLP Starter

slavica-1

Danas su konkurencija i stres svuda prisutni, a da biste ipak postigli rezultate koje želite i bili zadovoljniji, uspešniji i srećniji, mi vam pružamo mogućnost da naučite i primenite naučno priznate tehnike uz koje možete lakše i brže da postanete bliži svojim ciljevima i da imate efikasnu i uticajnu komunikaciju sa okruženjem.

Učite od najboljih! Slavica Squire je pre 11 godina donela NLP na naše prostore, ona je vizionarka koja ostvarila svoje snove koristeći se onim što je učila širom sveta od najboljih. Jedinsvena je na ovim prostorima po ogromnom znanju i iskustvu, ne samo po održanih dana treninga i hiljadama zadovoljnih polaznika, već i po njenom autentičnom stilu nastalom iz ličnih primera. Opuštena atmosfera, humor i radoznalost, konstatno učenje i praćenje najnovijih naučnih dostignuća iz ove oblasti, čine njene edukacije nezaboravnim iskustvom. Neka razmena iskustava, interaktivna predavanja, momentalna primena naučenog i podrška iskusnog tima NLP Instituta, predstavljaju početak vaše fantastične budućnosti!

Pridružite nam se na NLP Starteru 19. i 20. septembra 2015. Upoznajte Slavicu i NLP i naučite kako da niz korisnih NLP tehnika primenite na vaš lični i profesionalni život.

Zablistajte na svim poljima!

NLP Starter je prvi i najvažniji korak koji će vas izdvojiti i podržati vas na putu da ostvarite svoje snove i postanete najbolja verzija sebe!

VIŠE O TOME >

Sigurnim koracima do uspeha

practitioner

Ukoliko ste već načinili najvažniji korak uz NLP Starter, možda je i vama došlo vreme da nastavite da koračate ka uspehu i pridružite nam se 3. oktobra 2015. na NLP Practitioner edukaciji!

Uz NLP Practitioner, akreditovani program sa internacionalno priznatim sertifikatima, postaćete suvereniji, saznaćete kako da postignete vrhunske rezultate na različitim poljima i istaknete se u profesionalnom i privatnom okruženju! Ovaj jedinstven program na našim prostorima kreirala je i vodi Slavica Squire sa svojim timom izvanrednih iskusnih trenera. Dobro nam došli!

VIŠE O TOME >

Oformite vaš lični stil do uspeha uz NLP Master

master

Vrhunski tim internacionalnih i domaćih NLP eksperata, na čelu sa Slavicom Squire, daće vam podršku u razvoju i progresu na putu vašeg ličnog uspeha. Prilika da svoju kompetenciju dignete na viši nivo i steknete međunarodno priznat NLP Master sertifikat koji će biti potpisan i od gostujućeg renomiranog trenera iz USA. Charles Faulkner je ekskluzivan predavač i saradnik našeg NLP Instituta i expert u primeni NLP-a u poslovnom okruženju, naročito u rukovođenju ljudima, donošenju odlika i uticajnom prezentovanju sebe i svojih ideja.

Podignete svoje znanje i iskustvo na zavidan nivo i obogatite svoj život na svim poljima uz NLP Master edukaciju! Pridružite nam se od 8.oktobra 2015!

Samo kod nas u okviru NLP Master edukacije prolazite i kroz Power Life Design coaching koncept kao izvanrednu pokretačku snagu uspeha, jer korak po korak možete da kreirate svoju budućnost i time uzmete sudbinu u svoje ruke. Takođe ekskluzivno učite i profiling sistem Identity Compass koji vam omogućava da lako prepoznate različite tipove ljudi, a time možete da predvidite njihovo ponašanje i strateški pristupite važnim elementima komunikacije, kako biste imali produktivan i dobar odnos gde brzo i efikasno postižete vrhunske rezultate.

Mi smo prvi, budite i vi sa nama među prvima!

VIŠE O TOME >

Postanite profesionalni coach!

ca

Professional Coaching vas uvodi u praktičnu i primenjivu nauku i poseban sistem veština uz koji ćete biti osposobljeni da podržite klijenta na putu koji želi da prođe od sadašnjeg do željenog stanja. Naučićete kako klijentu da pomognete da osvesti nesvesne procese, da ih po potrebi reprogramira, da mu date podršku da sam dođe do odgovora koji su mu potrebni kako bi konstantno napredovao i da probudite ono najbolje, ne samo u drugima, već pre svega u sebi!

Na našoj Coaching Akademiji nudimo vam jedinstven program profesionalne edukacije koji je kreirala i vodi Slavica Squire, potredsednik Evropske Coaching Asocijacije, prvi licencirani expert coach i akreditovani edukator za coaching na našim prostorima.

Čak i ako ste već prošli kroz coaching edukaciju, dobro ste nam došli, da obnovite ili naučite još mnogo toga novog i sve stavite u pogon! Raspitajte se za specijalan ”revisiting program”.

Pridružite nam se i ove jeseni!

VIŠE O TOME >

Premium edukacije

Matrix of Change, Bernd Isert, 25, 26 i 27. septembar 2015.

Pridružite nam se na trodnevnom treningu Bernd Iserta – originalnog majstora integracije različitih principa promene. Prisustvujte neobičnom i efektnom radu sa figurama i simbolima, koji uključuje fascinantne procese za izuzetnu efikasnost i napredak coach-eva i klijenata!

Pogledajte atmosferu kada je Bernd Isert gostovao kod nas prošle godine:

VIŠE O TOME >

I to nije sve!

13, 14, 15. novembra 2015. Charles Faulkner, jedan od svetskih vodećih NLP stručnjaka, otkriće vam dobro čuvane tajne executive coaching-a!

Coaching for Leadership Exellence, je precizno dizajniran trodnevni trening prilagođen svima koji su na rukovodećoj funkciji ili to žele da postanu, kao i coach-evima, trainerima ali i svima koji su spremni na brz napredak kroz efektnu edukaciju!

Pogledajte ovde atmosferu kada je Charles Faulkner gostovao prošle godine:

VIŠE O TOME >

Uspešna metodologija za srećniji život

NLP Institut i Slavica Squire, internacionalni NLP ekspert, Master Trainer i coach, predstavljaju vam:

pld-featured-image

Power Life Design je autorksi koncept Slavice Squire koji je nastao kao individualna kreativna kompozicija raznih metoda naučenih širom sveta i isprobanih u njenom ličnom životu i životu hiljade njenih klijnata širom sveta svetu. Imate priliku da i vi iskoristite ovaj izuzetan workshop, sa kojim Slavica Squire redovno gostuje i pokreće ljude na raznim destinacijama sveta… Texas – USA, Brazil, Italija, Rusija…!

Uz Power Life Design koncept ćete naučićete kako korak po korak da kreirate, programirate ostvarenje i na kraju ostvarite svoje najuzvišenije vizije i ciljeve. Kako da dođete do svoje svrhe, kako hrabro i energično da joj pristupite i posvetite se sa puno žara i nezaustavljivom snagom koja vas vodi u siguran uspeh i sreću na putu ka njemu. Učite kako da ciljano utičete na svoje emocije, startujete sinhronicitet i pokrenete ceo Univerzum da vam bude podrška!

Poklonite sebi svrsishodan život pun radosnog bitisanja koje neminovno vodi u USPEH! Pridružite nam se 12 i 13. decembra 2015.

Učinite da vam 2016 bude najbolja godinu do sada! Iskoristite popust za rane uplate!

VIŠE O TOME >

Začin za novi način života

210468005

Kako nam zahvalnost, oproštaj i vera mogu promeniti život i sa čime se sve susrećemo na putu evolucije u najbolju verziju sebe – sačinjavaju neke od tema na web stranici, Slavice Squire, u kojima možete pronaći korisne odgovore na interesantna životna pitanja.

Pišite, komentarišite, zakažite individualni coaching ili upišite neku od edukacija koje vam toplo preporučujemo!

VIŠE O TOME >

Budite promena. Budite podrška. Budite deo NLP Instituta!

Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara!

Dobrodošli!

Prijave i informacije na: milana@nlpinstitut.com

Ili na tel: 064 6451 398