Kreativno preduzetništvo – Start Up-ujte uz Nauku Ličnog Prosperiteta

Kreativno preduzetništvo – Start Up-ujte uz Nauku Ličnog Prosperiteta

Već dugi niz godina, kroz edukacije kao i gostujuća predavanja, NLP Institut podržava i usmerava ljude različitih profesija koji su na putu ličnog i poslovnog napretka.

Podržavajući zdrav takmičarski duh kao i učešće na mnogim prestižnim manifestacijama širom zemlje, ove godine, NLP Institut dobio je posebnu čast i zadovoljstvo da sponzoriše nacionalnio takmičenje – Serbia Start Up!

Da preduzetništvo može biti kreativno dokazuje i cilj ovog programa. On predstavlja objedinjenje inicijative koja se zalaže za preduzetništvo u Srbiji, ističe podjednak značaj svih industrija i povezuje ih.

Slavica Squire, osnivač prvog NLP Instituta u Beogradu, internacionalni NLP Master Trainer & coach, održala je inspirativno predavanje 24. jula 2015. u Novom Sadu kao podršku finalistima Serbia Start Up takmičenja.

Pobednici ovog takmičenja i najbolji preduzetnici Srbije kvalifikovali se za međunarodno finale takmičenja u Kopenhagenu, Atini i Parizu, u zavisnosti od industrije. Slavica Squire je medju najboljim učesnicima, finalistima odabrala kanddate kojima je dodelila stipendiju prestižnih edukacija NLP Instituta! Dva kandidata su dobila kompletan NLP Practitioner program, a dva su dobila NLP Starter. Nagrađeni kandidati su odabrani po doprinosu koji njihova preduzetnička ideja daje celoj zajednici i dizanju društvene svesti kao i po tome što su veoma društveno odgovorni projekti.

Izvanredna saradnja između organizatora ovog takmičenja i NLP Instituta pokazatelj je važnosti zajedničkih vizija, usmerenih na podršku nauke, kreativnih i svih ostalih delatnosti čiji su uspesi zasnovani na precizno postavljenim ciljevima, sjajnoj veštini komunikacije i drugim značajnim postulatima Nauke Ličnog Prosperiteta, što predstavlja uslov da se okruženje u kome živimo menja na bolje i vodi u prosperitet cele zajednice.

Ukoliko ste deo velikog tima ili vam je potrebna smernica za vođenje manjih timova, zakažite In house trening, specijalno dizajniran program prema vašim potrebama.

Iskoristite fantastične povoljnosti za rane prijave na neku od naših edukacija!

StartUp-ujte sa NLP Starterom! Ubrzajte svoj prosperitet kroz NLP Practitioner i Master edukaciju ili Professional Coaching Akademiju.

Puno stipendija, nagrada, moderno koncipiranih premium programa, svetski priznatih NLP eksperata i razmena zahvalnosti i pozitivne energije, čeka vas na NLP Institutu!

Dobro nam došli!

Prijave na: milana@nlpinstitut.com

Tel: 064 6451 398