Konferencija Formule vitkosti i zdravlja

Konferencija Formule vitkosti i zdravlja

Na konferenciji „Formule vitkosti i zdravlja“ održanoj 21. februara u hotelu Hyatt, jedan od govornika prvog panela bila je i Slavica Squire, internacionalni NLP Trainer i Coach.

Slavica je brojnim prisutnim učesnicima predstavila njeno iskustvo i lični pristup mršavljenju koji nije uobičajan put promene ishrane ili fizičke aktivnosti, već se zaniva na mentalnom reprogramiranju koji je sama kreirala od svega što je godinama učila i što zna iz oblasti NLP-a. Nakon raznih dijeta i fizičkih napora shvatila je da je za dugoročnu promenu potrebno raditi na duboko nesvesnom nivou jer se uzrok prekomerne težine ne nalazi u tome što ljudi mnogo jedu i malo se kreću.

To je samo posledica, a pravi uzrok se nalazi u našoj duši , a ono što se dešava sa našim telom je samo odraz. Strah je uzrok, a ljubav je lek.

U praksi se pokazalo da kad naučimo um da se oslobodi straha, telo samo otpušta višak. Ne radi se o tome da promenimo odnos prema hrani ili fizičkoj aktivnosti, već kompletan odnos prema sebi, a to sobom nosi ne samo mršavljenje, već i druge promene, koje naš život čine predivnim.

Njen lični uspeh, ali i uspeh njenih klijenata ptvrdio je da je ovaj program za duhovnu promenu ekstremno efikasan i da daje zaista trajne rezultate.

Na NLP Institutu, 30. marta imaćete priliku da prisustvujete Workshop-u „Smršati zauvek“ i saznate više o o vom jedinstvenom programu koji je ekstremno efikasan i daje sjajne rezultate.

Pročitajte više o tome ovde.