Kojim jezikom ti govoriš?

Kojim jezikom ti govoriš?

Način na koji komuniciramo sa nekim može biti presudan za čitav niz događaja koji će uslediti. Neretko se dešava da, verujući da smo se izrazili na pravi način i da nas je sagovornik razumeo baš onako kako smo želeli, čak i uz najbolju nameru dođe do potpunog nerazumevanja. Zato nije čudno što se krilatica „Ne razumem te ništa, kao da govoriš kineski!“ odomaćila u svakodnevnom govoru. Bez obzira koliko bili vešti komunikator sigurno ste se nekada našli u situaciji da uopšte ne razumete svog sagovornika ili da on ne razume vas, iako govorite istim jezikom…

Odgovore na pitanja zašto se ovo dešava i kako usmeriti komunikaciju u željenom pravcu daje upravo Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) – metodologija koja između ostalog proučava važnost tehnika komunikacije.

Svaka akcija ima svoju reakciju. Svaki postupak ili odluka reflektuje se određenim rezultatom. NLP metodologija postoji da bi vaši pozitivni rezultati bili korisni i za vaše najbliže. Ovaj pravac pruža vam priliku da dostignete svoj lični, maksimalni uspeh, u životnoj oblasti na koju najviše želite da se fokusirate, kao i da komunicirate sa drugima na mnogo harmoničniji način.

Upravo ovom tematikom bavila se 46. grupa polaznika, trećeg modula NLP Practitioner edukacije. Važnost da svoju energiju usmere na pozitivnu promenu, naprave razliku u svojim životima i postignu rezultate na duge staze, pokazala je grupa izuzetno inspirisanih ljudi, različitih poslovnih, starosnih i interesnih profila, koji su na 3. modulu NLP Practitioner edukacije učili kako da precizno postavljaju pitanja i izbegnu generalizaciju. Upoznali su se sa komunikacijskim tehnikama dr.Miltona Eriksona, koje će im pomoći da dovedu svoje veštine na zavidan nivo i značajno smanje mogućnost nerazumevanja sa sagovornikom, a samim tim budu bliži željenim rezultatima, kako poslovno, tako i na ličnom planu.

Pogledajte deo atmosfere sa treninga ovde.

Uz jednostavne, jasne i odmah primenjive NLP metode, život postaje lepše mesto, uz puno razumevanje onih koji nam znače. Polaznici 46. grupe NLP Practitioner edukacije lično su isprobali sve tehnike i alate kroz zanimljive vežbe i podršku trenera i asistenata NLP Instituta. Dva dana edukacije protekla su uz puno praktične primene znanja, koja čini jedan od osnova jedinstvenog pristupa edukacije tima NLP Instituta.

Želite li da poboljšate svoju komunikaciju sa drugima, ali i naučite kako da korisno komunicirate sami sa sobom? Imate li neostvarene ciljeve, vizije koje biste voleli da iskristalizujete, želje koje još uvek ne znate kako da ispunite? Ako je neki od odgovora na ovo pitanje potvrdan, pozivamo vas da nam se pridružite 12. i 13. decembra 2015. na jedinstvenom treningu pod nazivom: „Power Life Design“ – edukaciji kreiranoj lično od strane Slavice Squire, prvog i najiskusnijeg NLP Master & Trainer Coacha u Srbiji, osnivača NLP Instituta i bestseler autora.

Prijave na: milana@nlpinstitut.com ili putem telefona: 064 6451 398.

Dobrodošli u tim najuspešnijih!