„Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara“

„Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara“

Naučno je dokazano da sve što možemo da zamislimo, možemo i da ostavrimo. Većini to ne polazi za rukom jer ipak veruje da nije tako, ali kako bi bilo da bar na minut poverujemo da su čuda moguća?

Uz NLP metodologiju, koja je sve omiljenija u Srbiji, možemo da promenimo svoj život iz korena i kreiramo ga baš onako kako smo oduvek želeli. Možemo da postanemo i živimo najbolju verziju sebe i budemo inspiracija i podrška drugima na tom putu, jedino pitanje je da li smo spremni da zakoračimo na taj put promene?!

Prvi korak prema uspehu uz NLP je dvodnevni trening NLP Starter 29. i 30.novembra, koji vodi Slavica Squire – autor bestseler knjige „NLP u svakom uspehu mirođija“ i International NLP Master Trainer & Coach, žena novog doba koja proširuje granice uspeha i pomaže drugima da i oni ostvare svoje snove.

Tokom dva dana edukacije, upoznaćete se sa Naukom Ličnog Prosperiteta i praktičnim NLP tehnikama i alatima pomoću kojih odmah možete pozitivno da utičete na sebe i svoje okruženje i naučite kako da svoju energiju usmere ka ostvarenju srećnijeg i ispunjenijeg života. Svejedno ko ste, gde ste i čime se bavite, imaćete velike koristi od ove moderne metodologije koja će promeniti vaš život na bolje. Zato se upustite u dvodnevnu avanturu treninga koji prati odlična reputacija i na kojem ćete kreirate svoje životne vizije, programirati ih i ostvariti.

Cena dvodnevnog treninga za rane uplate koje važe do 10.novembra iznosi 120 evra.

Dobro ste nam došli!

VIŠE INFORMACIJA