Kako da se izdvojite coachingom

Kako da se izdvojite coachingom

Kada pomislimo na plodni period razvoja neuro-lingvističkog programiranja, uz velika imena poput Virginie Satir, Fritz Perls-a, Miltona Ericksona i Gregory Bateson-a nesumnjivo spada i ime Dr Stephen Gilligan-a, psihologa i psihoterapeuta, jednog
od osnivača NLP grupe, tokom njenog formiranja na Univerzitetu Santa Cruz, sedamdesetih godina prošlog veka. Direktni naslednik Dr Miltona Ericksona i tvorac Ericksonian hypnoterapije, Gilligan je razvio jednu od novih terapija spajajući aikido, budizam, meditaciju i rad pred publikom, pod nazivom: „Psihoterapija samo-odnosa“. Zajedno sa Robertom Diltsom, osnivač je International Association of Generative Change (IAGC), koja podučava i trenira mnoge uspešne pojedince i timove. Takođe, Gilligan je autor knjiga o inovativnim metodama Generativnog Coachinga.

Upravo sa ovom temom, čuveni Stephen Gilligan biće, po prvi put, gost-predavač na NLP Institutu, tokom trodnevnog seminara 23, 24 i 25. maja, namenjenog svima koji žele efikasne alate za postizanje uspeha i kreativnog života.

Naučićete kako da izlečite strah od neuspeha, kako da interne i eksterne prepreke transformišete u korisne resurse, kako da generišete novu realnost, izdvojite se kao profesionalni coach i još mnoštvo fantastičnih tehnika koje svaki simptom smatraju vrstom komunikacije nudeći interesantno i odmah primenjivo rešenje.

Generativni Coaching podržava život svakog pojedinca kao putovanje svesti u okviru kojeg je moguće kreirati nove realnosti i ciljeve koji će se materijalizovati u spoljašnjem svetu. Seminar donosi razumevanje o tome kako se kroz generativni coaching razvija stanje uma – „FLOW“ u kojem smo pozitivno struktuirani, tako da imamo potpunu slobodu da se krećemo u bilo kom pravcu i dozvolimo kreativnoj svesti da deluje.

Iskoristite senzacionalnu priliku da prisustvujete seminaru koji će držati Dr Stephen Gilligan i lično se uverite u prednost generativnog coachinga nad nizom drugih pravaca, kao i maestralnom superiornošću Dr Gilligana među psihoterapeutima 21.veka.

Plemenita metodologija i visoko etički pristup NLP-u, vrhunska stručnost Stephen Gilligan-a, podrška NLP Instituta i vaša želja da se usavršavate u pravcu bolje i srećnije verzije sebe, samo su neki od razloga zbog kojih biste svakako trebali da iskoristite jedinstvenu priliku da Dr Gilligan lično postane deo vaše intimne promene, kao i deo vaše stručne kompetencije.

Rezervišite mesto u timu uspešnih na: 064 6451 398 ili putem maila: milana@nlpinstitut.com

Dobro nam došli!