Kako da pritužbu pretvorite u priliku?

Kako da pritužbu pretvorite u priliku?

Da li ste se nekada suočili sa nezadovoljnom mušterijom, a da niste znali šta da joj odgovorite? Da li imate problem da pronađete prave reči, kada vam se neki prijatelj žali na nešto? Čemu pribegavate kada vam partner zamera zbog nekog vašeg ponašanja?

O ovim pitanjima razmišljali su polaznici 52. grupe NLP Practitioner edukacije na NLP Institutu, koji su u okviru 8. modula izučavali pregovaranje kao jednu vrstu umetnosti.

Od iskusnog NLP trenera i coach-a Katarine Džoković saznali su kako mogu da se pripreme za pregovaranje i kako da ga vode na lično zadovoljstvo i zadovoljstvo ostalih učesnika.
Tokom prvog dana edukacije učili su kako da reaguju kada se suoče sa primedbama i odbijanjem i kako da čak i u teškim razgovorima sa klijentima ostanu u dobrom stanju. Takođe, kroz zanimljive vežbe učili su kako mogu da se pripreme za pregovore i kako da u njih uđu samouvereno i kompetentno.

Tokom drugog dana, bavili su se zanimljivom tehnikom reframing-om, uz pomoć koje mogu da na žalbu svog sagovornika odgovore konstruktivno i da ga upute na korisne aspekte situacije u kojoj se nalazi, kako bi ga ostavili u dobrom stanju i sa novim uvidom.

Tehnike i alati s kojima su se polaznici susreli tokom 8. modula primenljivi su u različitim poslovnim situacijama, ali i privatno, kada želite da dođete do rešenja u razgovoru sa partnerom, decom, prijateljima…

To je ujedno i pretposlednji modul NLP Practitioner-a, izvanredno korisne edukacije, koja se završava integracijom naučenog znanja i sertifikacijom polaznika, tokom koje će svako od njih imati priliku da pred kolegama prezentuje kako je Nauka Ličnog Prosperiteta uticala na njihov život.

Nikad nije kasno da postanete čovek kakav želite. Ako je to i vaš cilj, NLP Practitioner na NLP Institutu, prvoj ustanovi na ovim prostora koja se bavi izučavanjem i podučavanjem NLP-a, je edukacija za vas! Više o njoj pročitajte OVDE.