Kako da otkrijte sakriveni potencijal – LETNJI MASTER 2015

Kako da otkrijte sakriveni potencijal – LETNJI MASTER 2015

Za sve one koji su započeli svoju edukaciju kroz NLP metodologiju, letnji Master predstavlja siguran korak dalje na putu inspirativne promene, zaslužne za uspeh. Ova intenzivna nadgradnja omogućiće vam da podignete znanje na zavidan nivo i kroz rad na samospoznaji, obogatite svoj i živote svoje okoline.

Oslobađanje od ograničavajućih uverenja, saznanja o tome šta vas motiviše i pokreće, otkrivanje dubljeg nivoa ličnosti, efikasne tehnike koje mogu učiniti prošlost fleksibilnijom i kreiranje sopstvene budućnosti – samo su neka od polja sa kojima ćete se, kao polaznici letnjeg Mastera, sresti.

Uz čuvenog Charls Faulkner-a, eksperta u modelovanju, dobićete jedinstvenu priliku da integrišete i produbite svoje dosadašnje znanje, na temu rada sa submodalitetima.

Vrhunski tim na čelu sa: Slavicom Squire, Dragoljubom Matićem – Profom i Charls Faulkner-om, pomoći će vam da proširite svoju kompetenciju, postanete srećniji i svrsishodniji i spoznate vrednost svakog sata odvojenog za edukativnu nadgradnju u zabavnoj i prijatnoj atmosferi, ličnom Master projektu i međunarodno priznatom NLP Master sertifikatu.

Pozivamo sve sertifikovane Business Practitioner polaznike da nam se pridruže 28. maja, na letnjem Masteru i svoju promenu krunišu NLP metodama uz podršku našeg tima!

Modul 1: 28. – 31.05.2015.

Modul 2: 29.06 – 4.07.2015

Modul 3: 3. – 8.08.2015.

Sertifikacija: 4. i 5.09.2015.

Pogledajte ovde deo atmosfere sa Master sertifikacije

Otkrijte svet Power Life Design-a i Identity Compass-a!

Otkrijte Timeline i Meta-programe!

Zgrabite uspešnu sadašnjost i srećniju budućnost!

Prijavite se na e-mail: milana@nlpinstitut.com

Ili putem tel: 064 6451 398

Oformite vaš lični NLP stil!

Dobrodošli!