Kako da budete fleksibilniji u komunikaciji?

Kako da budete fleksibilniji u komunikaciji?

Tokom proteklog vikenda na NLP Institutu polaznici NLP Master-a imali su priliku da uz iskusnog NLP trenera i coach-a Dragoljuba Matića – Profu, izučavaju napredne govorne obrasce u okviru petog modula ove edukacije.

Oni su učili tehnike i veštine koje pomažu u osvešćivanju i oslobađanju od ograničavajućih uverenja, komunikaciji s drugim ljudima, izgradnji samopouzdanja i pružanju podsticaja i podrške bliskim ljudima, bilo da je reč o članovima porodice i prijateljima ili kolegama i saradnicima na poslu.

Tokom prvog dana saznali su kako da kroz specifične govorne obrasce utiču na nesvesni um sagovornika i izazovu promenu u njegovom načinu razmišljanja ili ponašanju kroz potpuno neočekivan način. Poznavanje tih obrazaca je „zlata vredno“, ako želimo da radimo na našim sopstvenim ograničavajućim uverenjima i izgradnji samopouzdanja.

Tokom drugog dana produbili su svoje znanje o Miltonovim govornim obrascima i učili kako mogu da povećaju fleksibilnost u komunikaciji čak i sa najzahtevnijim sagovornicima.

Da biste i vi ovladali naprednim NLP veštinama koje se izučavaju u okviru NLP Master edukacije, najpre je potrebno da završite NLP Practitioner, program koji je mnogim ljudima promenio život.

Više o tome možete pročitati OVDE.