Jasna vizija uspeha

Jasna vizija uspeha

Naučno je dokazano da je sve što smo ostvarili, prvo nastalo u našim mislima. Put do njihove manifestacije u fizičku stvarnost je prava čarolija. Ipak, nije dovoljno samo misliti o onome što želimo već je neophodno da svesno kreiramo podržavajuće misli i uz to da preuzmemo određene akcije koje nas vode do realizacije.

Ako želimo da živimo život iz svojih snova, važno je da tačno znamo kakav je to život jer kada tačno znamo čemu težimo, onda usmeravamo našu pažnju i energiju u pravcu željenog rezultata. Na petom modulu, na kome se rade ciljevi i Time line, Slavica Squire NLP Master Trainer i Coach je dvema grupama polaznika predstavila proveren način na koji mogu uspešno da postave svoje ciljeve i tako realizuju sve svoje snove. Ponudila im je nove uvide, vrlo praktična znanja i malo poznate jako efikasne tehnike koje omogućuju da kreiraju sve što žele i ostvare potpuni potencijal u privatnom i profesionalnom životu. Naučila ih je da imaju kristalno jasnu predstavu o tome kako će da bude kada dostignu cilj koji je vredan ostvarenja, jer im to pruža veliki izvor stvaralačke energije tako da su u stanju da dostignu fascinantne, izuzetno visoko postavljene ciljeve – to je tajna mnogih velikih vizija. Naizgled je mala razlika u načinu na koji se ciljevi postavljaju u NLP-u od načina na koji ljudi inače to rade, ali je upravo ta razlika ključna za uspeh. Posmatrajući vrhunske lidere na, NLP je njihove sposobnosti razložio na korake i kreirao tehnike koje mogu lako da nauče. Tako su i polaznici postavljali ciljeve i programirali se na njihovo ostvarenje na isti način na koji to čine vrhunski profesionalci.

Posle ovog modula polaznici su spremni da preuzmu odgovornost za svoj život i ostvare svoje želje i ambicije, da svoje talente, kvalitete i celokupni lični potencijal efikasno i maksimalno iskoriste. Tehnike koje su naučili mogu da koriste celog života za kreiranje uspeha u svim oblastima, što im daje sjajnu budućnost punu prosperiteta, sreće, ljubavi i blagostanja.