Intenzivan rad na ličnoj transformaciji

Intenzivan rad na ličnoj transformaciji

Protekle dve nedelje na našem Institutu imali smo priliku da veštinama uspešnih podučimo letnju grupu polaznika NLP Business Practitioner edukacije koja je vredno i posvećeno usvajala fenomenalne strategije po kojima će ostvariti sve ono što oduvek žele.

Posle NLP Startera krenuli su na put intenzivnog ličnog razvoja i unapređenja kvaliteta svog života a time automatski i života njihovih bližnjih.

Naučili su puno korisnih i iznenađujuće delotvornih veština koje mogu da primene u svakoj oblasti života. Počeli su sa promenama percepcije sveta kao i osvešćivanjem ustaljenih obrazaca ponašanja. Osvestili su sve ono što ih sprečava da brzo i lako, zabavljajući se i uživajući napreduju i postižu izuzetne rezultate.

Kada je izašlo na površinu sve ono što usporava proces uspeha, menjanje svega toga u nešto što će im biti korisno i predstavljati im podršku na putu razvoja postalo je lako i delotvorno. To su zapravo misli i uverenja koja stičemo dok odrastamo. Već na Starteru, otkrili su i osvestili sve što ih je ranije izbacivalo iz ravnoteže, a u nastavku edukacije sve te kockice su vraćali i slagali onako kako njima najviše odgovara tako da stignu tamo gde žele.

Osvestili su svoje potencijale i naučili kako da ih uvek kada im zatrebaju iskoriste na najbolji mogući način. Naučili su tehnike kojima će biti osoba od poverenja i podrška drugima, čije se mišljenje poštuje i uvažava. Ovladali su tehnikama izvrsne komunikacije, jer znaju kako da stupe u prisan odnos sa sagovornikom, saslušaju ga i prepoznaju njegov model razmišljanja i na taj način usklade sebe kako bi ishod razgovora bio onakav kakav su planirali. Kao takvi postali su dopadljivi drugim ljudima, i mnogo lakše stupaju u kontakt sa nekim, sigurno i samouvereno prezentuju sebe i svoje ideje, imaju više klijenata i poslovnih partnera a time i više uspeha u poslu kojim se bave. Svakodnevni život im je rasterećen a njihova pažnja usmerena u pravcu koji su sami pažljivo odredili. Mnogobrojne tehnike i veštine koje su stekli tokom treninga su već isporabali i oduševili se koliko su delotvorne. Koliko se stvari menjaju velikom brzinom i kako im je život za kratko vreme postao predivan. Svaki problem pretvaraju u novu šansu za uspeh, i sve posmatraju kroz lupu korisnosti, tako da za njih ne postoji neuspeh već samo rezultat.

Napredovali su kao ljudi, kao osobe, i napredovale su njihove poslovne veštine jer su usvojili fenomenalne alate koji su vrlo stručno i na interesantan način bili prezentovani. Savladali su idealne metode po kojima su jasno i vrlo precizno kreirali svoj život, tako da u svakom trenutku postaju sve bliži svojim snovima. Saznali su tu malu razliku koja pravi ogromnu razliku u životu i šta je to zapravo ključ uspeha i kako ga ostvariti.

Posle dve nedelje posvećenog rada na ličnim promenama, postali su inspirisaniji, motivisaniji, živahniji i njihova energija i mladalački elan se vratio. Sa osmehom na licu dočekuju svaki dan jer znaju da je divan i zahvalni su na svemu što imaju pa hrabro koračaju onome što žele već ispunjeni divotom koju im taj cilj donosi. Odnos sa drugim ljudima je na višem nivou razumevanja, poštovanja i uvažavanja. Sve je drugačije, lepše, lakše, bolje, i rezultati dolaze sve većom brzinom. Postali su zadovoljni ljudi koji svoju radost nesebično dele sa drugima.