Inteligencija se meri u decibelima

Inteligencija se meri u decibelima

Naši dragi polaznici NLP Practitioner-a proteklog vikenda su uz brižljivo vođstvo iskusnih trenera Katarine Džoković i Dragoljuba Matića Profe korak po korak učili o moćnim svojstvima reči i kako da ih koriste kako bi uspešnije i kvalitetnije komunicirali ne samo u poslovnim situacijama, nego i sa svojim bližnjima.

Tokom prvog dana upoznali su se sa pravilima postavljanja inteligentnih pitanja i kroz praktične vežbe odmah isprobali ono što su od svojih trenera učili.

Saznali su kako mogu da nedvosmisleno prenesu ono što žele da kažu, a da pritom zadrže dobro stanje i dobar odnos sa sagovornikom.

Naučili su koje reči da izbegavaju i zašto, kada i kako upotrebljavati takozvane “omekšivače” i kako zauzeti neutralan položaj ako nas neko bombarduje negativnošću ili suviše direktnim pitanjima.

Naučili su i kada i kako da koriste Miltonov model, neke od najkorisnijih obrazaca ciljane komunikacije, kao i još mnogo drugih tehnika i alata zbog kojih često u NLP-u metaforički kažemo da se inteligencija zapravo meri decibelima.

Ako biste i vi želeli da ovladate ovim fantastičnim znanjima, od srca vas pozivamo da nam se pridružite na sledećem NLP Practitioner-u, koji se u potpunosti održava putem Zoom platforme, tako da metode uspeha sada možete pohađati iz topline i bezbednosti svog doma. Rezervišite svoje mesto putem ovog linka i vidimo se na proleće!