Heroji svog života

Heroji svog života

Verujemo da se u svakom čoveku krije nepresušan izvor želje da učini svet boljim mestom za život.

To nije ni malo lak posao, jer počinje ličnom promenom, ali vredi… Put učenja i ličnog progresa je dug ali predivan…

Oni koji su se odvažili i koji su spremni da ulože sebe i da svoj život pretvore u predivno putovanje kako bi inspirisali druge da pokrenu pozitivnu promenu, da žive svoje snove i učine ovaj svet boljim mestom za život, okupili su se u predivnom prirodnom ambijentu Andrevlja na Fruškoj Gori gde je u organizaciji NLP Instituta održana druga faza treninga za trenere.

Znanje skupljano godinama širom sveta od najboljih stručnjaka, pretočeno u 15 godina prakse, spakovano je u ovaj izvanredan program i nesebično su otkrivane sve tajne zanata fascinantnog nastupa.

To su bili dani prepravljeni snažnim emocijama, pokretačkom energijom, korisnim vežbama pojedinačno i u grupama, predavanjima, demonstarcijama, primerima, vizijom budućnosti uz bezuslovnu podršku naših trenera Slavice Squire, Dragoljuba Matića – Profe i Katarine Džoković.

Ovih devet dana su posvećeni veštinama kako polaznici da tokom svog nastupa održe stanje u svim izazovnim situacijama, kako da kvalitetno i zanimljivo prezentuju sadržaj, održe govor, inspirišu porukom tako da ta ideja stigne do svakoga. Učili su kako da vladaju svojim telom, svojom gestikulacijom, mimikom, glasom, a sve u službi što preciznije i jasnije poruke i emocije koju žele da prikažu svetu i dotaknu svojom pričom. Naučili su formate po kojima mogu da za vrlo kratko vreme kompleksan sadržaj preoblikuju i kreiraju fascinantnu prezentaciju koja će ostati u sećanju svakoga ko je čuje. Bilo da su rukovodioci koji žele svoje sastanke da unaprede, ili imaju priliku da drže neka stručna predavanja ili se spremaju u budućnosti da i sami postanu trener iz neke oblasti ili baš iz NLP-a, svako je napravio veliki skok napred u kvalitetu svog nastupa. Polaznici su probudili i osnažili svoju harizmu i već na kraju druge faze treninga za trenere zablistali su svojom prezentacijom, oduševili i dotakli emoocijom svoju publiku.

Srećni smo i blagosloveni ukazanim poverenjem što smo podrška na ovom neobičnom i posebnom putu kojim idu samo hrabri heroji svog života, koji su svoju profesiju pretvorili u poziv kroz koji žive svoju svrhu, svoj dar pružaju drugima i zajedno sa nama čine ovaj svet boljim mestom za život.

Ako želite i vi da umesto profesije imate poziv kroz koji možete da ostvarite svoju svrhu i da svoj dar pružite svetu, tu smo za vas…

Startujte već danas i napravite prvi korak na NLP Starter treningu.

Prijavite se na milana@nlpinstitut.com ili putem telefona na 064/6451 398.

Radujemo vam se!