Bogatstvo jedinstvenog puta promene

Bogatstvo jedinstvenog puta promene

Godina 2015. je za mene po mnogo čemu najbitnija. Meni je ova godina donela nešto što nema uokviren, opipljiv dokaz bitnosti, prihvatljiv svetu. Donela mi je da upoznam sebe.

NLP je mnogo doprineo tome i utkao se u taj odnos divnih i luckastih istina koje do sada nisam ni videla, a kamoli da sam ih usvojila i udahnula. Bogatstvo je to, verujte mi.

Proces kroz koji sada idem i živim je baš ono što osećam, vidim i čujem… taj put koji sam tražila, koji je MOJ koji jeste težak, a zato zanimljiv… Koji jeste čudan, a zato i jedinstven koji jeste drugima nepredvidiv, a ja sam najsrećnija na svetu što sam ga napokon našla, što mi je od toliko putokaza i učitelja i „trebalo bi“ saveta, NLP pokazao gde i kako da idem sa osmehom i verom!

Te divne promene su svuda i jako su očigledne. Prvo od prihvatanja sebe i drugih, do prihvatanja da je sve moguće uz cilj i iskrenu želju. Promena uma vodi i promeni u načinu mog ponašanja i okruženju koje sada diše sa mnom i koje me razume sa osmehom i energijom koju pružam i prihvatam.

Mogu,sa sigurnošću, sada da kažem da je Moj život zanimljiva avantura i da je prelep! Hvala vam…

Jovana Inosavljević

dipl.ekonomista