Sertifikovana 21. generacija polaznika NLP Master edukacije

Sertifikovana 21. generacija polaznika NLP Master edukacije

Oba dana su bila čudesna. Naši polaznici novosadskog NLP Mastera bili su srećni i radosni jer se njihov dug i vredan put primakao kraju, odnosno novom početku uzbudljivog putovanja.

Oni su prvo završili NLP Practitioner edukaciju i bili jako odlučni da posle nje odmah nastave i na napredni nivo, odnosno NLP Master na kojem produbljuju, proširuju i nadograđuju stečeno znanje sa master metodama i alatima. Time su postali druga novosadska generacija NLP Master edukacije i mi im od srca čestitamo na toj odlučnosti koja im se već višestruko isplatila.

Sam dan sertifikacije je zapravo naša kruna rada i modul na kojem mi najviše uživamo. Na njemu slušamo sve divne promene koje su naši polaznici pokrenuli, sve uspehe, prevaziđene prepreke, ostvarene ciljeve, sve dalje plemenite vizije na kojima rade i svakodnevno ostvaruju male i ciljane korake. I ne samo da su unapredili svoj život u celosti, svoj odnos prema sebi, prema ljudima, već su snažno i pozitivno uticali na svoje okruženje i time proširili dalje misiju za koju mi živimo, radimo i za koju postojimo.

Prvi dan ovog modula, radili su test, na kojem se još jednom osvrću na sva znanja koja su dobili, sve veštine koje su usvojili i sve alate koje su u svom životu i na poslu primenili. Odgovaraju na vrlo jasna pitanja za koja su se kroz praksu pripremali od samog prvog dana upoznavanja NLP-a na NLP Starter treningu. Takođe, istog dana su se po posebnoj strukturi pripremali i unapređivali za svoju završnu prezentaciju.

Drugog dana treninga prezentovali su svoj Master rad, koji su aktivno pripremali celu edukaciju. Cilj Master rada je da kreiraju svoju temu, odnosno da nam predstave šta je to što su primenili u praksi i kako su to radili, kao i konkretne rezultate koje su postigli. Na taj način oni mogu ciljano da se bave koracima svog fantastičnog rezultata a onda to na svojstven način implementiraju i na druge oblasti svog života ili tom principu podučavaju druge.

Mi smo zaista srećni zbog njihovog uspeha i ponosni da su zaista implementirali u svoj život sve fantastične metode i alate koje su tokom edukacija od nas dobijali.

Ukoliko i vi razmišljate da se svojim životom i uspehom bavite na strateški i proveren način, i da zaista postignete i one najluđe ciljeve, vreme je da razmislite o svom prvom koraku, NLP Starter treningu. Mesta za prolećni upis su uveliko popunjena, ali ako ste spremni, javite nam se, popunite svoju prijavu OVDE i ko zna možda će se naći baš to jedno mesto za vas.