Početak nove priče

Početak nove priče

Mnogi naši polaznici kažu da im se život deli na pre i posle NLP Starter-a. Zato tako veliki broj njih nastavi dalje sa izučavanjem NLP-a i to u okviru NLP Practitioner-a, a onda i NLP Master programa na našem NLP Institutu.

Jedna takva grupa izuzetnih ljudi, proteklog vikenda je imala priliku da pohađa prvi modul NLP Master edukacije i da zajedno sa Slavicom Squire nastavi da radi na kreiranju ciljeva.

Reč je o 22. grupi polaznika te izvanredno korisne edukacije, koji su tokom dva dana imali priliku da integrišu svoja znanja stečena tokom NLP Practitioner-a i postave okvir za kompletan ostatak edukacije.

Tokom prvog dana integrisali su aksiome NLP-a, odnosno korisna uverenja koja su polazišna tačka ličnog razvoja i učili da ih primene na sasvim nove načine u rešavanju problema.

Drugog dana postavljali su okvir ishoda, što je alat ključan za postavljanje ciljeva i pisali su inventar svog života, kreirajući svoju viziju budućnosti.

Znanja koja su stekli na ovom modulu su među najvažnijim za planiranje i preuzimanje života u svoje ruke. Zahvaljujući njima mogu da poboljšaju svoje odnose sa bližnjima, ali i sa klijentima i saradnicima i pruže svim ljudima koji su im važni, podršku da rade na svom životu i prevazilaze uspešno sve nedaće.

Polaznici su napravili čvrstu osnovu za trajni progres koji ih očekuje u narednim modulima i postavili strategiju za postizanje izvanrednih rezultata u budućnosti.

Ako ste već pohađali NLP Starter i NLP Practitioner i vi sledeće jeseni možete da se upišete na edukaciju koja će vam omogućiti da majstorski ovladate Naukom Ličnog Prosperiteta, a ako ne, onda se vidimo na prolećnom NLP Starteru, za koji uvek vlada veliko interesovanje, zbog čega je potrebno da svoje mesto rezervišete odmah!

Mi vam se od srca radujemo!