Posle ova dva dana više ništa nije isto…

Posle ova dva dana više ništa nije isto…

Sećate li se slika na kojima treba da pronađete nekoliko razlika? Igra se zvala „Pronađi razliku“. To su na oko dve iste slike, ali sa malim razlikama, koje vidimo tek kada se dobro zagledamo. A ono što se dešava nakon što vidimo razlike, jeste da više nikada ne možemo da ih ne vidimo.

NLP je ustvari mala pozitivna razlika u percepciji sebe, drugih i sveta koji vas okružuje. A kada jednom ugledate te razlike, više ništa neće biti kao pre, biće samo bolje, lakše i lepše.

Zato, naši polaznici često kažu da se njihov život deli na pre i posle NLP treninga.

U toj priči, ključan je NLP Starter trening koji se održao proteklog vikenda u učionici Slavica Squire Instituta. Sa njim je zvanično krenula naša jesenja sezona edukacija i jako smo srećni jer je počela punom učionicom i prezadvoljnim polaznicima.

Oni su tokom dva dana treninga naučili vrlo jednostavne i lako primenljive tehnike koje su na licu mesta isprobali kroz praktične vežbe sa ostalim polaznicima. To praktično znanje im je dalo mogućnost da već posle prvog dana treninga testiraju efikasnost NLP-a u svom domu i sutradan dođu prepuni utisaka otkrivajući fenomenalne rezultate koje su dobili.

Ovo im je dalo dodatno motivaciju da budno prate predavanje i aktivno rade sve vežbe i drugog dana na kojem su ovladali umećem postavljanja ciljeva, usvojili praktične komunikacione veštine, pronašli tajnu razmevanja različitih ljudi. Takođe, dobili su znanje kako da koriste snagu svog uma i iskoriste svoj maksimalan potencijal i znalački, i mnogo lakše i brže dostignu željene rezultate.

Za ova dva dana imali su priliku da upoznaju sve trenere koji će ih, ako se odluče da nastave na NLP Practitioner edukaciju voditi kroz proces NLP razvoja i usavršavanja. Naravno, glavni trener i glavna podrška im je bila Slavica Squire, koja je uživala radeći ono što najviše voli, te se ta ljubav i radost prelila i na polaznike koju su uživali u njenoj pojavi i trenerskom umeću.

Kao glavni utisak proteklog vikenda je bila fasciniranost, da samo male, ciljane, fokusirane promene mogu dovesti do ključnih pozitivnih razlika u svim oblastima života i uspeha kojem težimo.

Ako biste i vi želeli da saznate te male tajne uspeha, veštine uticajne komunikacije, razumevanje različitih tipova ljudi i mozgovnih jezika, kao i lako sporazumevanje sa svakim do koga vam je stalo, onda se prijavite na NLP Starter trening koji 28. i 29. septembra održavamo u Novom Sadu, a potom je prva sledeća prilika tek sledeće godine. Zato odustanite od odlaganja, i prijavite se baš sada.