NLP Starter i u Novom Sadu

NLP Starter i u Novom Sadu

Proteklog vikenda održan je poslednji NLP Starter u 2019. i to u Novom Sadu.

Novosađani i njihovi gosti, imali su priliku da tokom dva dana uče osnove neuro-lingvističkog programiranja od Slavice Squire, prvog NLP trenera na našim prostorima i uz odmah primenljive alate tehnike obezbede sebi start za život o kom su oduvek sanjali.

Najpre su se upoznali sa „mozgovnim jezicima“, reprezentativnim sistemima od kojih zavisi naš doživljaj stvarnosti, kao i način na koji komuniciramo s drugim ljudima. (Koji je vaš reprezentativni sistem možete otkriti ako rešite ovaj test).

Kada poznajete kako funkcionišu mozgovni jezici i znate kako da se sporazumevate s drugima tako da oni tačno razumeju šta im govorite, to nemerljivo unapređuje vaše sposobnosti komunikacije, kao i sposobnost pozitivnog uticaja na druge, što je korisno kako u poslovnom okruženju, tako i unutar porodice i prijateljskih krugova.

Pored toga, od našeg iskusnog NLP trenera Katarine Džoković učili su o metaprogramima, filterima koji utiču na naš doživljaj stvarnosti i koji čine razliku koja pravi razliku u tome šta nas pokreće, a šta koči, šta privlači, a šta odbija, što je naročito korisno u poslovnom okruženju, kada kao nadređeni, imate zadatak da motivišete svoje saradnike.

Naš Dragoljub Matić – Profom, takođe izuzetno iskusan NLP trener i coach, upoznao je ovu novosadsku grupu sa tajnom rapporta, odnosno izgradnje snažne veze sa sagovornicima, koja je preduslov svake uspešne komunikacije.

Uz sve to, Slavicinu podršku, upoznali su se sa kreiranjem ciljeva po NLP-u, fantastičnom metodologijom koja im omogućava da uz precizne i odmah primenljive tehnike, alate i saznanja, korak po korak rade na kreiranju života iz snova.

Mnogi od njih će svoje putovanje nastaviti na fantastično korisnoj edukaciji NLP Practitioner-u, sertifikacionom programu koji je danas verovatno najnaprednija i najsveobuhvatnija aktivnost za razvoj ličnosti dostupna uopšte.

NLP Starter je prvi modul te edukacije, a ako niste uspeli da se prijavite ove jeseni, prva sledeća prilika pruža vam se na proleće.

Imajte u vidu da se mesta ubrzano popunjavaju i zato se odmah prijavite putem ovog linka.