Majstorija fascinacije

Majstorija fascinacije

Dok je 22. grupa polaznika NLP Masteru Beogradu pohađala drugi modul ove edukacije, u Novom Sadu je 21. grupa pod vođstvom Slavice Squire pohađala 5. modul ove edukacije.

Taj modul posvećen je veštini fascinantnog pripovedanja zahvaljujući najkorisnijim alatima NLP-a – metaforama.

Vrhunski komunikatori u paleti svojih veština poseduju izuzetnu veštinu pričanja priča, jer time zaobilaze otpor i direktno utiču na nesvesni um svog sagovornika. Pošto ljudski mozak razmišlja u metaforama i priče imaju veliki uticaj na njega, metafore su veoma efikasna sredstva za podučavanje ljudi kao i za vršenje uticaja. Zato je sposobnost osmišljavanja metafore i njene uverljive primene važan element uspešne i delotvorne komunikacije.

Znanje koje se stiče tokom petog modula NLP Master edukacije izuzetno je korisno za sve ljude koji se nalaze u svakodnevnoj komunikaciji s ljudima, a naročito one koji zbog prirode posla često održavaju drže prezentacije, edukacije, sastanke i slično, jer je prenošenje emocije od presudnog značaja za dobro govorništvo.

A više o tome kako mogu da koriste metafore učili su od iskusne novinarke i voditeljke Tatjane Vojtehovski, koja je trenutno polaznik NLP Trainer edukacije na NLP Institutu.

Da biste i vi razvili ove i ostale veštine, tehnike i alate NLP-a u okviru NLP Master edukacije, uslov je da već imate završenu NLP Practitioner edukaciju za koju uvek vlada ogromno interesovanje. Zato odmah rezervišite svoje mesto i nađite se u društvu najboljih komunikatora današnjice!