Od Sidneja do Vankuvera na NLP Masteru

Od Sidneja do Vankuvera na NLP Masteru

Kada je u martu nastupilo vanredno stanje, NLP Institut postao je jedna od retkih institucija te vrste u svetu koja je uspela da za vrlo kratko vreme svoje međunarodno priznate programe prilagodi novonastalim okolnostima i dobije podršku svetske asocijacije ANLP iz Londona da nastavi da pruža fantastično korisna znanja svojim polaznicima na način na koji je za njih bezbedan i siguran.

Prva generacija polaznika NLP Practitioner-a koja je u potpunosti pohađala ovu edukaciju u virtuelnoj učionici, već je završila svoje putovanje, a startovala je i najveća do sada grupa NLP Mastera čiji su deo polaznici iz različitih krajeva sveta – od Vankuvera do Sidneja i svih mesta između.

Oni su proteklog vikenda učili od Slavice Squire i imali priliku da obnove gradivo koje su stekli na NLP Practitioner-u, ali i prošire svoje znanje iz oblasti kreiranja ciljeva i sebe na samom startu pripreme za uspeh na ovoj edukaciji.

Radili su fantastično korisne vežbe za postavljanje ciljeva i upoznali se sa okvirom koji im omogućava da svoje probleme nepogrešivo pretvore u ciljeve. Na živopisnom primeru kroz takozvani Dikensov proces, spoznali su značaj donošenja, ali i nedonošenja životnih odluka i dobili snažnu motivaciju da iz svog života izvuku ono najbolje.

Pred njima je dugo putovanje, a ako želite da im se pridružite, prvi korak u tome je NLP Practitioner edukacija, koja se takođe održava uživo putem Zoom aplikacije. Sledeća prilika za upis otvorena je već na proleće i zato odmah rezervišite svoje mesto putem ovog linka.