Novi početak

Novi početak

Naša 61. generacija polaznika NLP Practitioner edukacije proteklog vikenda krenula je na svoje putovanje uz brižljivo vođstvo najiskusnijeg NLP trenera na našim prostorima Slavice Squire.

Nakon što su se na NLP Starteru upoznali sa osnovama Nauke Ličnog Prosperiteta, tokom ovog modula stekli su širu sliku o tome šta će sve učiti u narednim mesecima i odmah započeli rad na jednoj od najvažnijih tema NLP-a – vrednostima.

Vrednosti su naš glavni motivator, ali i glavni uzročnik konflikta sa drugim ljudima i zato je njihovo poznavanje izuzetno važno. Zato su polaznici već prvog dana imali priliku da ispitaju svoju listu top vrednosti prema receptu dr John-a Demartinija, otkriju šta ih motiviše na nesvesnom nivou i kako da e bolje usklade s drugima.

Tokom drugog dana bavili su se uverenjima, dubokim strukturama naše ličnosti, koje određuju šta mi smatramo mogućim, a šta ne.

U zavisnosti od toga da li imamo podržavajuća ili ograničavajuća uverenja o određenom cilju, najviše zavisi da li će on biti ostvarljiv za nas ili ne.

Polaznici su naučili kolika je moć uverenja, otkrili kako mogu da ih prepoznaju i promene ukoliko ih ne podržavaju u onome što žele da postignu i postavili osnove pravilnog kreiranja ciljeva, što je bila tema celog trećeg dana ovog modula.

U nedelju su imali priliku da nauče najvažnija pravila za kreiranje ostvarljive vizije i kroz niz vežbi već na samom početku svog NLP Practitioner putovanja postave ciljeve ka kojima će, uz podršku naših trenera ići iz modula u modul.

Pozivamo vas da nam se i vi pridružite i otkrijete zašto većina ljudi deli svoj život na pre i posle upoznavanja NLP-a. Trenutno je u toku upis za ONLINE NLP Starter, dvomesečni program sa Slavicom Squire koji vam omogućava da kad god vam odgovara, iz udobnosti svog doma, ovladavate Naukom Ličnog Prosperiteta. Rezervišite svoje mesto na ovom programu putem ovog linka.