Modul na kojem se najviše nauči

Modul na kojem se najviše nauči

Sertifikacija je modul NLP Practitioner edukacije na kome se najviše može naučiti, gde se poslažu sve kockice i integrišedo tada stečeno znanje i iskustvo. Svakako je najlepši dan cele edukacije jer polaznici razmenjuju stečena iskustva igovore o svojim uspesima u poslovnom i privatnom okruženju.

Baš tako je bilo i proteklog vikenda na NLP Institutu, kada se posle sedam meseci sertifikovala 57. generacija polaznika NLP Practitioner edukacije.

Upriličena je i prava proslava jer je ovim modulom u životima polaznika obeležen kraj jedne i početak sasvim nove,prosperitetne etape života.

NLP Practitioner je mnoge polaznike pokrenuo da rade na pozitivnoj transformaciji života i omogućio im da uvide svoje jake strane, oslobode se nepotrebnog tereta, ograničavajućih uverenja i kristalno jasno definišu svoj cilj, svoju viziju života, kojoj se svakodnevno približavaju koristeći stečene NLP alate i tehnike. Oni se posle ove edukacije osećaju motivisano, ohrabreno da slede svoje ciljeve, sa više samopouzdanja kreiraju svoj život, grade stabilne i podržavajuće odnose sa drugim ljudima, jasno komuniciraju, pregovaraju i podržavaju druge na tom putu. Jednostavno su, kako kažu, postali bolji ljudi, sebi i svima oko sebe.

Tokom ovih meseci uz redovne i večernje module, naši NLP Practitioneri su imali i konstantnu podršku trenera putem zatvorene Facebook grupe, u kojoj su razmenjivali svoja iskustva, delili ideje i snove, dobijali koristan sadržaj, odgovore na pitanja i nedoumice, a uz sve to i live uključenja Slavice Squire u cilju dodatne podrške, učenja, daljeg razvoja kao i konstantnog napredovanja.

Ova grupa polaznika je nadasve bila posebna, a svoju sertifikaciju pored uručenih sertifikata proslavili su uz, ketering, kolače, vino i tortu koju je za ovu priliku napravio jedan od polaznika koja je bila ukrašena sa 57 pčelica, koje simbolišu njihovu grupu 57.

Svim polaznicima koji su ispunili uslove po internacionalnim standardima čestitamo na stečenom sertifikatu NLP Practitioner-a.

Ako i vi želite da se pridružite našoj grupi polaznika i da kroz sedam meseci konstantne podrške napredujete, stičete NLP veštine, alate i tehnike i unapredite svoj život onda je sada pravo vreme da se prijavite za NLP Starter trening, jer mesta je ostalo još malo a druga prilika je tek sledeće godine. Zato kliknite OVDE i rezervišite svoje mesto na ovom treningu koji ćemo održati još jednom u Beogradu i Novom Sadu.