Moć uticaja

Moć uticaja

Dok je u Beogradu 22. grupa polaznika NLP Master edukacije tek kretala na svoje putovanje, u Novom Sadu je 21. grupa pohađala svoj četvrti modul.

Taj modul posvećen je veštini biranja i korišćenja reči pomoću kojih postajemo moćniji, uticajniji, sposobniji, da sa izuzetnom fleksibilnošću, pomognemo drugima da naprave željenu promenu u poslu i u životu.

Vrhunski komunikatori u paleti svojih veština poseduju izuzetnu veštinu upotrebe biranih reči kojima zaobilaze otpor i direktno utiču na nesvesni um svog sagovornika.

Zahvaljujući sofisticiranim govornim obrascima koji se izučavaju najpre na NLP Practitioner-u, a zatim i na NLP Master-u, možete na neočekivani način da pozitivno utičete na svoje sagovornike, povećate fleksibilnost u komunikaciji i prevaziđete izazovne poslovne i privatne situacije.

Znanje koje se stiče tokom četvrtog modula NLP Master edukacije izuzetno je korisno za sve ljude koji se nalaze u svakodnevnoj komunikaciji s ljudima, a njega je sa našim polaznicima podelio iskusni NLP trener i coach Dragoljub Matić Profa.

Da biste i vi razvili ove i ostale veštine, tehnike i alate NLP-a u okviru NLP Master edukacije, uslov je da već imate završenu NLP Practitioner edukaciju za koju uvek vlada ogromno interesovanje. Zato odmah rezervišite svoje mesto i nađite se u društvu najboljih komunikatora današnjice!

Ali, ako ne možete da čekate tek sledeću godinu, ili ste nam daleko i nemate vremena, za vas imamo specijalan Online program ličnog prosperiteta koji će vas kroz praktični prolazak kroz 20 lekcija, tokom 6 meseci i uz Slavicinu podršku upoznati sa NLP alatima tako da odmah možete da postignete progres o kojem možda već dugo maštate. Saznajte više OVDE.

Radujemo vam se!