Korak po korak do ostvarenih ciljeva

Korak po korak do ostvarenih ciljeva

Još jedan predivan, sunčan i topao vikend proveli smo sa našim polaznicima, ovog puta u Novom Sadu sa 59. generacijom NLP Pratitioner-a.

Njih je dočekala Slavica i provela ih kroz dva nezaboravna dana treninga na kojem su učili kako da od maglovitih ideja i predstava naprave kristalno jasne, motivišuće, ostvarljive i ciljeve koje će zauvek promeniti tok njihovog života i usmeriti ga u pravcu ostvarenja njihove najuzvišenije vizije.

Takođe, ona im je pokazala i načine kako da istinski počnu da veruju u svoju viziju i ciljeve koje su postavili i kako da izgrade optimističan stav da je za njih moguće da ostvare fantastične stvari o kojima su do ta dva dana samo maštali i o kojima su sanjarili.

Postavljanje ciljeva je Slavicina omiljena NLP tema, koju celim svojim srcem prenosi polaznicima, ohrabruje ih i podržava da svoje stečeno znanje dele sa drugima koji su im važni, sa svojim partnerima, decom, porodicom, prijateljima, kolegama… I da svojim primerom i delima pokažu ljudima koliko se snovi mogu brže i lakše ostvariti kada se poznaje NLP metodologija i konkretni koraci uspeha.

Ciljevi koje polaznici postave na drugom modulu sa Slavicom, zapravo predstavljaju osnovu i usmeravaju dalji tok cele NLP Practitioner edukacije. Jer, sve ono što su postavili, kroz učenje raznih NLP veština i tehnika na daljim modulima lagano i sigurno, korak po korak, već tokom same edukacije ostvaruju.

Možda biste i vi želeli da ove godine od maglovitih ideja o tome kako bi trebalo da izgleda vaš život i od raznih želja koje imate ali još ne ostvarujete, kreirate jasne i motivišuće ciljeve na kojima ćete sa radošću da radite i koji će zaista uticati na bolji kvalitet vašeg života i dobrog osećaja? Možda biste želeli da u Novu godinu koja je vrlo blizu unesete bistrinu, fokus i tačnu putanju do ostvarenja svojih snova?

Za vikend 14. i 15. decembra, Slavica Squire održava svoj poznati autorski trening Power Life Design, koji je tako sistemski posložen i kreiran da vam za samo dva dana da potrebne alate, znanja i veštine da kreirate svoj život po svojoj meri i zaista ga živite.

Zato, ukoliko želite da se suočite sa sobom, svojim snovima i skupite dovoljno hrabrosti da ih ostvarite, onda ste nam dobro došli. Ali, ukoliko nemate hrabrosti, svejedno dođite, jer posle ovog treninga ćete je sigurno dobiti.

Broj mesta je ograničen, zato kliknite ovde i rezervišite svoj ulazak u svet uspeha i zadovoljstva.