Živite život kakav želite!

Živite život kakav želite!

Možda vam se nekada desilo da u svom okruženju imate ljude sa kojima je teže komunicirati ili su oni sa vama komunicirali na način koji vam nije toliko prijatan. Verovatno ste se nekada našli u situaciji da vas ljudi pogrešno razumeju i ne shvate šta ste zaista mislili ili rekli, bilo da je u pitanju kolega, parter, roditelj, dete ili neka druga osoba, ili ste pak bili u situaciji da se sa klijentom nalazite na sastanku i tokom razgovora imate utisak da vas ne prati i da, iako sedi preko puta vas, osećate da nije prisutan, da vas ne sluša i ne razume.

Fenomenalna grupa polaznika na drugom modulu NLP Practitioner edukacije, uz podršku našeg NLP Trenera i Coach-a, Dragoljuba Matića – Profe, dobila je jasan uvid i rasvetlila situaciju u kojoj su imali osećaj da komunikacija ili odnos nisu prijatni niti idu u pozitivnom smeru. Za njih je od ključnog značaja bilo saznanje da mogu da utiču na to kako će u budućnosti reagovati u takvim situacijama. Kroz fantastičan modul naučili su tehnike i alate koji im omogućavaju da svoje stanje, osećaj i komunikaciju usmere u pozitivnom smeru, ostvarujući fantastične rezultate. Pohađanjem ovog modula polaznici su naučili kako da prepoznaju svog sagovornika, da ga razumeju, uvaže njegovo mišljenje i na koji način da komunikaciju dovedu do izvrsnosti. Kroz ovaj modul naučili su da osveste svoje nekorisne modele komunikacije i zamene ih korisnijim, i na taj način kod svog sagovornika stvaraju osećaj poverenja, uzajamne povezanosti i sigurnosti. Stečeno znanje učinilo ih je kompetentnijim u ohrabrenju svojih kolega, klijenata, svoje dece da osveste i ostvare fenomenalne ciljeve i rezultate.

Budi onaj koji ohrabruje, svet ima dovoljno kritičara! Dejv Vilis

Kako bi bilo za vas da postanete bolji preduzetnici, kolege, prijatelji, roditelji ili da sami sebi u određenim situacijama budete podrška i imate dovoljno snage, motiva i vere da istrajete u svojim ciljevima ili da svojim ličnim primerom pokrenete i motivišete druge da budu srećniji, zadovoljniji i da na taj način žive ispunjenije živote?

Ukoliko se pronalazite i spremni ste da osvestite i pokrenete svoje potencijale i živite živote vredne življenja, tu smo da vas ohrabrimo i podržimo! Prijavite se na office@nlpinstitut.com ili pozovite na broj 064/6451391.

Dobro nam došli, jer mi smo tu za vaš uspeh!