Vrhunska prezentacija kao izvrsnost polaznika NLP Instituta

Vrhunska prezentacija kao izvrsnost polaznika NLP Instituta

Ukoliko ste ikada osećali tremu i strepnju da se ne obrukate jer niste sigurni kako da nastupite na sastanku, seminaru, konferenciji…trodnevni trening Charles Faulknera: „Influential Presentations“ odagnao je svaku sumnju i polaznicima dao mogućnost da postanu vrhunski prezentatori!

Tvorac jedinstvene metodologije za internacionalni doprinos razvoju strategije uspeha, a prevashodno neposredan, zabavan i upečatljiv stručnjak, Charles Faulkner, 26, 27 i 28. juna 2015. pokazao je šta znači održati uticajnu prezentaciju, vrednu pamćenja!

Naše telo, kao instrument, možemo koristiti na niz različitih načina tako da se u stanju punom korisnih resursa pokažemo u najboljem svetlu – kompetentni, duhoviti, interesantni ljudima koji nas prate i uz pokret, glas i energiju koju emitujemo, izdvojimo iz mase kao vrhunski prezentatori.

Polaznicima su predstavljene značajne informacije, tehnike i alati. Naučili su kako da pažljivo isplaniraju prezentaciju kao i mnoštvo detalja koji mogu napraviti veliku razliku između kongruentnog predavača i kompetentne a uplašene osobe.

Pogledajte ovde atmosferu sa treninga

Na ovom treningu, haštag izazov NLP Institututa, još jednom je inspirisao polaznike da na društvene mreže postave misli, utiske i fotografije sa workshopa i time sebi obezbede šansu da onaj ko dobije najviše lajkova bude nagrađen trodnevnom edukacijom čuvenog Bernd Iserta – „Quantum coaching“ koja će se održati 25, 26 i 27. septembra 2015!

Čestitamo Marini Prebeg koja je osvojila najveći broj lajkova i dobila priliku da prisustvuje jednom od najkorisnijih i najmaštovitijih treninga u oblasti integrativnog coaching-a!

Ako ste i vi spremni na uspeh, sreću i prosperitet u svim životnim aspektima, onda se nalazite na „slatkim mukama“ šta izabrati: NLP Starter, NLP Business Practitioner, NLP Master, Premium edukacije ili Professional Coaching Akademiju!

Prijavite se na:milana@nlpinstitut.com

Ili na tel: 064 6451 398

Dobrodošli!