Vreme je bezgranična kategorija, ali mi nismo

Vreme je bezgranična kategorija, ali mi nismo

Za vikend smo bili u Novom Sadu i održali četvrti modul našim NLP Practitioner-ima 59. generacije.

Na ovom modulu polaznici su se bavili različitim karakteristikama svoje ličnosti, učili su kako da promene svoje ponašanje koje im nije korisno, kako da probude svoj potencijal i motivišu se, kao i da druge podrže u tome. Izučavali su različite karakteristike svoje ličnosti i postali svesni svojih sposobnosti.

Tokom ova dva dana treninga naučili su da u svakoj situaciji vladaju svojim stanjem i svojim emocijama. Naučili su kako da ciljano upravljaju sobom i svesno koriste svoje potencijale i resurse.

Važna tema koju su ovim modulom takođe obradili bio je i pojam vremena. Svaki čovek ima svoj jedinstveni odnos prema vremenu, što se odražava na njegovu ličnost, ponašanje, a time i rezultate koje postiže.

Baš zato su tokom ovog modula polaznici NLP Practitioner edukacije učili kako da osveste svoj odnos prema vremenu i kako da počnu svesno da upravljaju njime tako da svoju kreativnost iskoriste za kreiranje budućnosti kakvu žele.

Ovaj vikend nije bio značajan samo za naše polaznike, već i za naše NLP trenere. Jer, ovog vikenda naši nekadašnji polaznici NLP edukacija, a već duže vremena naši saradnici na treninzima, Igor Stamenković i Natalija Tinković su imali priliku da održe zajedno čitav jedan modul. I bili su fenomenalni! Njih su sve vreme bodrili Slavica i Milan koji su uživali gledajući nove sjajne generacije NLP trenera koji zajedno sa nama šire plemenitu misiju.

Delimo sa vama i ostvarenje Igorovog sna, post koji je objavio na svom Facebook profilu, a koji pokazuje da ciljevi koji se kreiraju na NLP način, sigurno postaju stvarnost i to često mnogo pre nego što možemo da zamislimo:

“Natalija i ja održali smo prvi dvodnevni modul u ulozi trenera, Slavica Squire Instituta 💖 Hvala svima koji su verovali u nas i koji su nas podržavali 🙏 Ja sam u januaru 2016. kreirao cilj da ću 22. septembra 2020. održati prvi trening u velikoj sali, svetlih pastelnih boja, pred oko 30 polaznika i da će Slavica biti prisutna, kao i par osoba sa Instituta, a među polaznicima neko sa PMF-a 🗣️💭Desilo se ranije, tu su bili svi 💚 Bilo je nadahnjujuće, nezaboravno i za pamćenje za ceo život 🤝 ✨ Naše veliko i sjajno

Možda i vi imate velike snove, ali se ne usuđujete da ih realizujete. Možda mislite da je to nemoguće ovde u Srbiji ili da vi niste dovoljno dobri za njih. Možda smatrate da vam nedostaju veštine komunikacije, pozitivnog uticaja i kreiranja jasnog plana i svih potrebnih koraka za uspeh?

Šta god da je u pitanju, NLP ima rešenje, jer se sama metodologija bavi proučavanjem uspešnih ljudi i postizanja uspeha u svim sferama života. Zato se u okviru NP Practitioner edukacije bavimo svim ključnim temama, vrlo konkretnim i praktičnim, vama poznatim i onim sa kojima se svaki dan susrećete. Baš zato učenje NLP alata vam ide lako, jer imate odmah konkretan primer kako da iskoristite, a time stvarate iskustvo iz kojeg se najbolje uči. Stoga je naš predlog, ako sanjate velike snove, ili želite to da počnete, uz to želite da ih živite sada, nema boljeg starta od NLP Practitioner edukacije koja je sveobuhvatan alat za unapređenja kompletnog kvaliteta života, privatnog, poslovnog i ličnog.

I naravno, kako su praznici sve bliže, spremili smo vam poklon, odnosno nagradu za vašu odlučnost da svoj život transformišete i unapredite u 2020. godini. Ukoliko do 15. januara 2020. godine rezervišete uplatom svoje mesto na NLP Practitioner edukaciji, od nas dobijate dva dana treninga na poklon.

Prijavite se već sada OVDE i za kraj godine donesite najbolju odluku za godinu koja je pred vama!