Vlasnici predivnog života

Vlasnici predivnog života

U prazničnoj atmosferi na NLP Institutu održan je 3. modul naše osamnaeste grupe NLP Master-a. Uz podrušku našeg trenera Dragoljuba Matića Profe polaznici su se bavili naprednim hipnotičkim obrascima Miltona Ericksona, sofisticiranim govornim obrascima kao i koliki uticaj imaju metafore na naše živote.

Masteri su prvog dana kroz model Sleight of Mouth produbili veštinu komunikacije kroz četrnaest novih obrazaca i naučili kako da reaguju na neočekivane izjave i usmere komunikaciju u konstruktivnom pravcu. Kroz interaktivne vežbe naučili su i kako da uvere govorom, kako da povećaju uticaj, razviju fleksibilnost u razmišljanju, steknu sposobnost primene različitih strategija pomoću kojih mogu da razreše mnoge nerešene situacije što ih čini uspešnim komunikatorom kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Drugi dan treninga je protekao u otkrivanju resursa i unutrašnjeg bogatstva sopstvenih potencijala korišćenjem naprednih hipnotičkih obrazaca dolaženjem u dodir sa svojim nesvesnim kako bi postigli sklad sa sobom i svetom.

A, onda ih je Profa trećeg dana treninga poveo pričom kroz čaroban svet metafora i uneo magiju u njihove živote… Jer i sam naš život poredimo sa nekom pričom, metaforom. Govoreći da je kao reka, putovanje, težak ili kao bajka…. I on nam zaista postaje takav.

Metaforama prenosimo naše vrednosti i uverenja koje direktno utiču na rezultate koje postižemo.

I upravo trećeg dana treninga naši polaznici su naučili kako da osveste svoje metafore i kreiraju nove, da izbruse veštinu pričanja priči, kako da direktno utiču na nesvesni um sagovornika, iniciraju ideje kod drugih, podstaknu na razmišljanje, drže pažnju, prenesu pravu emociju.

Srećni, zadovoljni, motivisani i podstaknuti naši polaznici su proveli tri fascinantna dana koja su im donela veštinu korišćenja jezika gde sa izuzetnom fleksibilnošću i uvažavanjem drugih mogu da naprave fascinantne rezultate i promene u poslu i životu. Što ih čini vrhunskim komunikatorom i vlasnikom svog života.

Da li biste i vi voleli da postanete apsolutni vlasnik svog života? Da plenite svojom pojavom, imate neprikosnoven uticaj, podstičete druge na pozitivne promene i u njihovim životima a vaš život bude jedno predivno putovanje ili bajka?

Ako je odgovor da, pozovite nas na 064/64 51 398 ili na pišite na office@nlpinstitut.com i raspitajte se o izuzetnom dvodnevnom treningu sa kojim možete započeti put svog prosperiteta i koji će vam doneti fascinatne uvide i pozitivne promene u vašem životu.

Od srca vam se radujemo!