Viši nivo razumevanja

Viši nivo razumevanja

Šta je to što nas u komunikaciji sa drugima nekada dovodi do potpunog ne razumevanja, lošeg stanja i nekorisnih rezultata?. I kako uopšte da razumemo nekoga ko razmišlja potpuno drugačije od nas, donosi odluke i ponaša se na način koji je za nas apsolutno ne prihvatljiv? A, toliko smo truda uložili…

Na četvrtom modulu NLP Master edukacije naši polaznici su se na višem nivou bavili metaprogramima- obrascima koje koristimo sistematski i po navici i obično ih ne preispitujemo ako nas naizgled dobro služe.

Izuzetna grupa naših polaznika je tokom dva dana interaktivnog treninga uz podršku Katarine Džoković, NLP Trenera i Coacha naučila kroz praktične vežbe kako da otkriju ove obrasce postavljanjem specifičnih pitanja, kako da motivišu svoj tim, kako da korisno primene metaprograme prilikom pregovaranja, kako da komuniciraju strateški, postignu veću fleksibilnost u razumevanju i delovanju, kako da nađu idealan posao za sebe kao i odgovarajuće ljude za određena radna mesta. Svo ovo znanje su naučili tako da ga mogu iskoristiti i u privatnom životu i znatno unaprediti svoje odnose kao i biti kvalitetna i motivišuća podrška svojoj deci i svim njima važnim ljudima.

Svi oni koji su radili Identity Compass, inovantivni alat za selekciju zaposlenih i merenje preference u razmišljanju u poslovnom kontekstu, dobili su i značajan uvid u lične razvojne teme na kojima mogu raditi tokom Master edukacije i tako postići izuzetne rezultate.

Ponosni smo na naše Mastere koji su iz modila u modula sve veštiji i sigurniji i koji vredno rade na svojim sopstvenim potencijalima, razvijaju najbolju verziju sebe, postaju Masteri svog života.

I vi možete osloboditi svoj potencijal i staviti ga u pogon!

Prijavite se na milana@nlpinstitut.com ili putem telefona 064/6451 398 i započnite svoj put pozitivne promene.

Iskoristite fenomenalnu akciju i pridružite nam se ovog septembra!