Vikend za uspeh i uživanje

Vikend za uspeh i uživanje

Vikend je počeo! Da li vas raduje ova činjenica ili vam stvara pritisak zato što ste isplanirali previša toga da uradite u jako kratkom vremenu? Imamo predlog za vas koji ste sebi zadali dosta posla koja “morate” da završite baš sada, a to je kako da smanjite pritisak koji osećate i kako da zaista uradite ono što je potrebno i da se na kraju vikenda osetite uspešno, zadovoljno a i odmorno.

Evo vežbe:
Udahnite duboko tri puta a zatim napišite na papirićima šta je to što treba da uradite – jedan papirić jedan zadatak. Potom pročitajte svaki taj zadatak i na skali od 1-5 ocenite koliko je važno da se to uradi baš ovaj vikend. Broj jedan je za one zadatke za čije ne izvršavanje se neće desiti ništa strašno ako se ne urade u narednih dva dana. Broj 5 je za one zadatke koje je nemoguće odložiti. Tako selektovane papiriće odložite sa strane i počnite sa radom. Završite zadatke sa brojem 5. Zatim odmorite i čestitajte sebi. Uradili ste sve što je važno. Zadatke sa brojem 4 uradite sledeći vikend. Brojeve dva i tri uradite tokom nedelje, a one sa brojem jedan možda uopšte ne treba da radite.

Vrlo jednostavna vežba daje vam jasan uvid šta je to što zaista treba da uradite sada, šta je ono što možete neki drugi dan, a posebno šta je ono što zaista nije potrebno a čemu ste dali možda previše važnosti.

Služeći se ovom vežbom dobijate više vremena za stvari u kojima uživate, koje volite da radite a za koje ne odvajate vremena koliko biste želeli iz bilo kog razloga. Naučite sebe kako da kreirate listu prioriteta za vikend, kao i svakog dana jer vam to daje dobar osećaj, smanjuje nepotrebni stres i napetost, daje vam energiju i fokus, efikasniji ste i zadovoljniji onim što postižete. Sve to možete imati samo ako biste izdvojili 3 minuta svog vremena i jasno posložili šta je ono što treba da uradite, šta je to što ne treba a šta je ono što želite, možete i hoćete?

Bez obzira na to da li ćete se zainteresovati da se više posvetite proučavanju i praktikovanju NLP izvrsnih i korisnih metoda, nemojte sebi uskratiti pozitivan uticaj koji ova vežba može imati na vaš život, zato je isprobajte i prosudite.

Mi vam od srca predlažemo da, ako to već niste, za jednu od stavki koje ćete sigurno uraditi ovog vikenda, u svoj planer upišete priključivanje BESPLATNOM PRAZNIČNOM ONLINE PROGRAMU sa Slavicom Squire, za koji se vrlo jednostavno možete prijaviti putem OVOG LINKA.

Čak 21 dan od nas ćete svakodnevno dobijati korisne sadržaje u ekskluzivnoj Facebook grupi namenjenoj samo vama, polaznicima ovog programa, a dobijate i sedam izvanredno korisnih lekcija UŽIVO preko opcije Facebook LIVE! Ovim programom koji vam od srca POKLANJAMO želimo da vas pokrenemo, inspirišemo i motivišemo da 2021. učinite svojom najboljom godinom do sada! Rezervišite svoje mesto putem ovog linka i vidimo se uskoro!