Veštine u službi uspeha

Veštine u službi uspeha

NLP Master edukacija na NLP Institutu je sjajna šansa da se u našoj zemlji stekne kako iskustvo u radu sa vrhunskim stručnjacima tako i internacionalni sertifikat.

Naša 14-a grupa Mastera je imala priliku da uči od renomiranog svetskog trenera i coacha Charlesa Faulknera, International NLP Master Trainer i Master Coach-om Slavice Squire i Dragoljuba Matić – Profe. Polaznici NLP Mastera su tokom edukacije od osam meseci integrisali svoje znanje sa NLP Business Practitioner-a i podigli svoje veštine na nivo virtuoznosti. Naučili su kako da manifestuju svoje snove podržavajući druge na putu ličnog razvoja. Vežbali su i pregovaranje na ekspertskom nivou i naučili kako da prevaziđu izuzetno teške situacije. Na sertifikacionim prezentacijama smo imali predivnu priliku da saznamo na koji način je NLP Master edukacija uticala na svakodnevni život i posao polaznika kroz progres u odnosu prema samom sebi, svojim bližnjima kao i svojim kolegama, zaposlenima i klijentima.

Tokom master edukacije, polaznici su radili svoje master projekte, koje su prezentovali na sertifikaciji:

„We all need love – put ka sebi“Dragana Adamović Šipka

„Pregovaranje bez muke“Grujo Ristić

„Modelovanje moje Green osobe“ – DIDA model – Ivana Malović

„Radostan život, što da ne“Jelena Barjaktarević

„X“Hilmo Purišić

„Na prvom mestu“Jelena Ignjatović

„Tačke“Katarina Blagojević

„Kako dobiti upravo ono što želite“Marija Joksimović

„Podizanje balona“Marija Petkov

„Kako kreirati novi kolosek“Marija Simeunović

„Čarolija promene“Marija Ždero

„Kako sam se promenio tokom 6 meseci“Mateja Matejić

„NLP – Najlepša Lična Promena“Minja Milošević

„Čarolija NLP-a“Monika Stojanović

„Pilates kroz prizmu NLP-a“Nađa Hadžistević

„NLP kao Zabava“Nemanja Ćalić

Ove poučne i zanimljive teme, naših NLP Mastera inspirisale su i nasmejale sve prisutne. Prezentacijama je prisustvovalo i puno sertifikovanih NLP Business Practitioner-a koji su bili podstaknuti da već počnu da razmišljaju o svom predstojećem NLP Master projektu.

Pogledajte atmosferu sa Master sertifikacije na NLP Institutu.

Naši Masteri su sada opremljeni kompletnim alatima i veštinama za efikasno kreiriranje ciljeva i brzo postizanje istih. Sada, bez muke, svaki izazov pretvaraju u avanturu koja im donosi nova iskustva i otvara im vrata novih uspeha. Koncept intenzivne promene još jednom je lansirao polaznike NLP Instituta i Master grupe u bolju budućnost koja uz NLP tehnike i novonastali pristup životu i preprekama garantuje osećaj zadovoljstva i zahvalnost na hrabrosti da zajedno menjamo svet na bolje.