Vanredni NLP Business Practitioner

Vanredni NLP Business Practitioner

Zbog velikog interesovanja u novembru smo započeli vanredni NLP Business Practitioner. Naši novi polaznici su 10. i 11.decembra već imali drugi modul, a edukaciju vode naši treneri Slavica Squire i Dragljub Matić -Profa.

Skoro svi polaznici ove edukacije su došli po preporuci naših polaznika na čemu smo veoma zahvalni. Pošto su preporuke uglavnom najbliži prijatelji i članovi porodice, nama to govori koliko je njima naš NLP trening značajan i koristan, što nas čini veoma srećnim.

U dobroj atmosferi i vežbe polaznici pretaču NLP tehnike u svoju ličnu kompetenciju. Vežbajući stiču prva iskustva i dobijaju podršku da sve naučeno prenesu u svakodnevnu praksu. Po sistemu – learning by doing!

[nggallery id=29]

Ovaj vanredni trening se nastavlja sve do juna kada je sertifikacija, a u februaru startujemo sa novim polaznicima naš jubilarni practitioner – pošto je tada tačno 5 godina od osnivanja prvog NLP Instituta u Srbiji. Beograd je za tih 5 godina našeg vrednog i kvalitetenog rada postao drugačiji, bar po tome što se, za razliku od pre našeg dolaska, danas zna za NLP.