Usudi se da rizikuješ i ostvariš svoje snove

Usudi se da rizikuješ i ostvariš svoje snove

Možda ste se nekad našli u situaciji da se zapitate: Kako sad i šta dalje? Onda kada dođe vreme da raspremite svoj život kako bi napravili prostor da kreirate nešto novo…
… Možda život kakav vi želite, ono o čemu sanjate sve ovo vreme a još uvek se ne usuđujete da sebi priznate ili i dalje mislite da uspeh pripada tamo nekim drugim ljudima, posebnim… Ko zna možda vam je takva i sudbina… A, možda je i došlo vreme za čaroliju promene…

„Nemajući hrabrost da rizikujemo, rizikujemo da nam ceo život bude bezvredan!“Slavica Squire

Na prvom modulu NLP Master edukacije Slavica Squire, prvi NLP Master & Trainer Coacha u Srbiji, osnivač NLP Instituta i bestseler autor je sa svojim timom poželela dobrodošlicu našim polaznicima i čestitala im na odvažnosti i hrabrosti da zakorače u više sfere NLP-a gde osim što u čuda verujemo mi ih stvaramo.

Tokom ova četiri dana Slavica Squire je bila njihov lični Coach i Trener vodeći ih kroz svoj autorski koncept akreditovan od ECA, Power Life Design, gde su dobili moćan recept za ličnu transformaciju i ostvarenje svojih snova, vizija i ciljeva za budućnost.

Nije svaka promena, promena na bolje. Čeka nas veliki rad, rad na sebi, na promeni… Život zavisi od nas samih mnogo više nego što smo svesni… Uspešni su oni koji sami sebi stvaraju šanse. Nemojte čekati dok sve ne bude kako treba jer nikad nije savršen trenutak. Uvek će biti izazova, prepreka, nesavaršenih uslova, izgovora… Krenite sada i svakim korakom koji napravite bićete sve jači, sve uspešniji, bliži svom cilju, životu koji želite za sebe. Jer nije poenta da budete bolji od drugih, budite samo najbolji što možete, su reči Slavice Squire upućeni našim polaznicima.

A onda ih je pozvala da uz njenu podršku, hrabro, što iskrenije naprave inventar trenutne životne situacije kako bi našli stvarnu mogućnost da od sada svoju budućnost uzmu u svoje ruke.

Vredno, predano, sa puno entuzijazma ˝bez šminke˝ i ulepšavanja radili su na sagledavanju svog ličnog, privatnog, poslovnog života, prolazeći kroz mnogo MORAM, TREBALO BI, započetih a ne dovršenih stvari, skoro gotovih, nezapočetih, onih koje još nisu uspeli da promene, nisu prestali da rade, sa čim su zadovoljni, sa čim nisu i u kojoj meri… Sa dubokom zahvalnošću za sve što su proživeli, propatili, prošli…

Bavili su se i dubokom integracijom, automatizovanjem i produbljivanjem sadržaja sa NLP Practitionera – već naučenih aksioma i NLP veština i njihovom konkretnom primenom i transferom u praksu.

Naučili su kako da sve to okrenu u svoju korist i da kroz interaktivne vežbe shvate razliku između želja i ciljeva i kakva bi šteta bilo proživeti život sa samo maglovitom predstavom šta želimo i kuda bi želeli da stignemo. Osetili su šta znači biti korak bliži svom cilju, koliko su motivacija i podrška važne i koji su to tačni koraci koji će ih dovesti do ostvarenja svega što zamisle.

Kako su odmicali u učenju i radu, naši polaznici su dobijali sve jasnije uvide izdvajajući neke od njih najkorisnijim:

  • Hrabrost da napravim inventar sopstvenog života i otvorim kreativni prostor za nove ideje;
  • Spoznaja da su naša ograničavajuća uverenja, naša kreativna polja;
  • Kroz duboku introspekciju, podsetila sam se na sve što mi je važno i vredno i vratila sebe sebi;
  • Shvatila sam na čemu najviše treba da radim i da se tome posvetim;
  • Da prestanem da brinem šta drugi ljudi misle;
  • Otrkio sam da imam resurs da odmah krenem u ostvarenje cilja;
  • Meni ne fali samopuzdanje, fali mi akcija;
  • Spoznaja da sve ono čega nismo svesni postaje naša sudbina.

Moć jasne vizije, životna radost, važnost zahvalnosti, želja za pozitivnom promenom, ličnom i profesionalnom nadgradnjom, ispitivanje „granica“, otkrivanje svih potrebnih resursa koji leže u nama, primena naučenog u svakodnevnom životu i mnogo novih prijateljstava, deo su učenja i atmosfere koja prati osamnaestu NLP Master grupu i njihove trenere i asistente.

Zahvalni i presrećni smo što su nas izabrali da im budemo bezrezervna podrška na njihovom putu promene.

A, vi? Šta čekate? Verujete li i dalju u sudbinu ili ste spremni da prihvatite odgovornost, uzmete vaš život u svoje ruke i krenete na put uspeha kreirajući život kakav želite?
Razmislite, šta je to što bi mogli već danas da uradite?

Pozivamo vas da budete sa nama 10. i 11. decembra i da zajedničkim snagama pokrenemo pozitivnu energiju i probudimo sve potencijale koje posedujete, a možda ih niste još ni svesni!
Poklonite sebi ili nekome vama dragom jedinstvenu mogućnost prisustva na Premium edukaciji: ˝Power Life Design˝ sa Slavicom Squire!

Napravite taj mali prvi korak… Budite sami kreator svoje sreće i uspeha!

Prijavite se putem office@nlpinstitut.com ili putem telefona na 064/6451 398.

Dobro ste nam došli!