Uspešnim pregovaranjem do uspeha

Uspešnim pregovaranjem do uspeha

Pitate se kako da postignete fenomenalne rezultate na sastancima? Kako da dobijete klijente koje želite? Kako da ostvarite rezultate koje ste planirali? Lako – uz praktične NLP tehnike kojima ćete usavršaviti vašu komunikaciju u službi ostvarivanja izvanrednih pregovaračkih sposobnosti.

Sposobnost pregovaranja, kojom je ovladala naša četrdesetsedma grupa Business Practitionera, proteklog vikenda u Beogradu, jedna je od osnovnih veština za dobru komunikaciju, naročito u poslovnom kontekstu. Polaznici su dobili alat kojim mogu da pospeše i motivišu sve u svom timu da reaguju na adekvatan i inspirativan način u cilju poboljšanja kvaliteta međuljudskih odnosa i razvijanju posla i cele firme. Bavili su se i metaprogramima, tj. načinom na koji ljudi razmišljaju, reaguju, donose odluke, motivišu…kako bi umeli da predvide ponašanje sagovornika.

Iz modula u modul Practitioneri su sve veštiji i sigurniji u NLP metodologiju. Ona nudi različite veštine, koje svakom pojedincu daju mogućnost i znanje o sopstvenim potencijalima, prednostima i izborima koje imaju, kako bi razvili najbolju verziju sebe i tako sami postali srećniji i motivisaniji. I vi možete ostvariti svoj pun potencijal. Oslobodite svoj kalendar za septembarski NLP Starter – dva dana treninga sa Slavicom Squire, najiskusnijim edukatorom, trenerom i coachem na ovim prostorima. Prijavite se i iskoristite fenomenalnu ponudu za rane uplate, koja traje do kraja marta. NLP Starter je ujedno i prvi modul Business Practitioner edukacije, o kojoj sve možete saznati OVDE.

Prijave možete izvršiti OVDE ili na telefon 064 64 51 398.

Dobrodošli na NLP Institut!